sisustussunnuntai – makuuhuone

yleinenTags:

Moi!

Pitkästä aikaa ajattelin postata sisustussunnuntaista, toiveesta. 🙂 Tällä hetkellä eniten pulmaa aiheuttaa makuuhuone, johon en oo saanut vielä sellasta täydellistä järjestystä. Meillä on makuuhuoneen pääseinällä (oven vastakkainen seinä, sitä vasten sänky ja yöpöydät) tapetti, josta en yhtään tykkää.. Ollaan odoteltu sisustuslaattoja wall+, mutta nyt en tiedä kestänkö enää kattoa tota tapettia. 😀 Se wall+ valkoinen-tähti olisi vaan niin ihana! Tuntuu, että makkari on koko ajan vaiheessa. Siispä päädyin googlettelemaan ja etsimään tapettivaihtoehtoja jotta saisin asiaa edistettyä.

Mikä teille makkarissa on tärkeää? Onko hyviä vinkkejä?

Petivaatteet

Makuuhuoneessa erittäin tärkeää on peitot, tyynyt, petivaatteet ja niiden materiaali. Oon tykästynyt eteenkin percale puuvillaan mikä tuntuu ihanan viileältä ja pysyy kivasti muodossaan. Hemtexistä oon usein löytänyt puoleen hintaan percale puuvilla lakanasettejä.

Verhot

Makkarissa verhoilta toivon hyvää pimennystä, eteenkin jos ei ole sälekaitimia (kuten meillä). Verhot meillä ovat paksua purjehduskangasta Hemtexistä.

Valaistus

Meidän makuuhuoneessa tarvitaan hyvää valaistusta, koska meillä pukeudutaan ja säilytetään kaikki vaatteet siellä. Iso peili on plussaa ja myös iso kori johon voi laittaa puhtaat vaatteet odottamaan jos ei jaksa heti niitä kaappiin takaisin laittaa. Usein käy niin että vaihtelee ennen lähtöä monet vaatteet läpi, nii kivempi jättää ne johonkin koriin, kuin lattialle kasaan.

Valaistukselta tarvitaan myös tunnelmaa ja himmeämpää fiilistä. Yöpöydillä olevat pienet valaisimet toimii siinä hyvin. Niitä voi käyttää illalla lukiessa tai makkarin valaisussa vaikkapa vieraiden kyläillessä.

Matto

Makuuhuoneen matolta toivon pehmeyttä ja miellyttävää tunnetta jalalle. Makkarissa tulee usein oltua paljain jaloin, joten pehmeät taljat tuntuvat ihanilta lattialla.

79-0483_tv_Fotor_CollageEllos

79-0494_tv_Fotor_CollageEllos

79-0578_tv_Fotor_CollageEllos

79-0591_tv_Fotor_CollageEllos


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. taskuapinat 25.05.2015

  Kiitos tästä sisustus jutusta 🙂
  Me ollaan asuttu 3 vuotta tässä asunnossa ja kun ostettiin tämä, sanoin miehelleni että makkarien tapetit saa lähteä, en voi sietää niitä…. no arvaas, viime vkl lähti tapetit pois ja tuli maali tilalle 🙂 kauan sitä jaksokin, onneks esikoinen ”nopeutti” tätä projektia 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.06.2015

   😀 ei oo todellista! Toivottavasti me saatais tää pulma kesän aikana ratkaistua. 🙂

   Vastaa