Bee3

yleinenTags:

Moi! Hihkun täällä ilosta, kun meille saapui tänään Bugaboo bee3!! Oon harkinnut ja miettinyt näitä niiiin pitkään (…anteeks kamut jotka jouduitte kuuntelemaan, mun jahkaamista) ja nyt ne on täällä. Jo raskausaikana ajattelin ja tiesin, että rattaiden hankinta olisi meille se tärkein. Ahmin tietoa vaunumerkeistä ja päädyimme bumbelride indie rattaisiin. Olemme olleet niihin äärimmäisen tyytyväisiä, mutta tarpeemme ovat hieman muuttuneet ja halusimme päivittää vaunut. Bubelridet jää meille vielä toistaiseksi kakkosvaunuiksi, mutta uskon että kesä ja syksy tulee paljon mentyä näillä bee rattailla.

Tilasin rattaat Babyshopista. Ihana kauppa! Babyshop on ruotsalainen verkkokauppa, mutta heillä on myös suomenkieliset nettisivut sekä suomenkielinen asiakaspalvelu. Vaunujen lisäksi heidän valikoimastaan löytyy lastenvaatteita, kenkiä, tarvikkeita, äitiysvaatteita.. you name it! Ihastuksekseni heillä on myynnissä suuri valikoima suosittuja merkkejä kuten esim. Mini Rodini, Molo, ebbe Kids ja Geggamoja. Tilauksen yhteydessä osasin arvostaa nopeaa toimitusta+ ilmaista sellaista (yli 99e ostoksista). Oon huomannut, että käytän niitä verkkokauppoja missä on selkeät ja miellyttävät sivut, laadukas tarjonta, kipailukykyinen hinta ja nopea toimitus. Vinkkinä, kannattaa ehdottomasti tsekata Babyshop! Oon myös huomannut, että heidän nettisivuilla myytävät tuotteet voittavat melkeinpä aina hintavertailun ja sekös vasta mahtava juttu on.

Ensin mietin saisikohan rattaita mustalla rungolla ennen kesää, mutta onneksi se onnistui. Sai kyllä olla kärppänä Babyshopin sivuilla! Käytämme näitä nyt jonkin aikaa ja kirjoittelen vaikka sitten käyttökokemuksistani. Hintaahan näillä rattailla tosiaan löytyy, mutta kuulemani ja lukemani mukaan ovat kuitenkin sen arvoiset.

ps. monet teistä on kyselly meidän bumbelride-rattaista.. kiinnostaisiko siitä oma postaus? Käyttökokemusta löytyy reilun vuoden verran! 🙂

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. s 03.06.2015

  Mäkin olen haaveillut bugaboo vaunuista jo vaikka ei vielä ole lastakaan 😀 ne on kyllä kivan näköisiä. Ja kyllä kiinnostaisi kuulla bumblerideista myös!

  Onko tämä muuten yhteistyö? Kehuit instassa niin kovasti kyseistä verkkokauppaa että tuli sellainen olo että onkohan kyseessä yhteistyö. Nimittäin minä ainakin pidän siitä että kun blogissa on joku yhteistyö niin se mainittaisiin jo heti postauksen alussa, että on tehty yhteistyössä jonkun kanssa. Muuten pidän kyllä blogistasi todella paljon 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.06.2015

   Heippa! 🙂
   Oon ehdottomasti samaa mieltä, että postauksessa tulee selväsi olla merkittynä yhteistyö.. ja tämähän on myös tehtävä jotta noudattaa sääntöjä.
   Eli olemme maksaneet vaunuista ja koen babyshopin ihan lemppari kaupakseni suhteessa lastentarvikkeisiin. Siksi halusin siitä teille vinkata!
   Olen aikaisemminkin kirjoittanut, että lupaan olla selkeä yteistöiden kanssa. 🙂 se on kaikille parempi niin!

   Kivaa jos viihdyt blogissani <3

   Vastaa
 2. Alina 03.06.2015

  Hei onko noi rattaat hyödylliset minkä kokosii rattaita on ja onko nois jotain erikoista ku muissa rattaissa noi näytäää todella tukevalta ja et pysyy siin ku on hyvät turva vyöt

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.06.2015

   Käytän näitä hetken ja palaan asiaan kun on enemmän käyttökokemusta! 🙂

   Vastaa
 3. Ida 04.06.2015

  Kokemus bumblerideista kiinnostaa 🙂

  Tuliko sulle muuten raskausaikana turvotusta ja oliko jäljellä vielä synnytyksen jälkeen? Miten osasit ostaa oikeenkokosen vihkisormuksen? Ootko joutunu muuttamaan sen kokoa?

 4. Vastaa
  • Sara Parikka 04.06.2015

   Heippa!
   Joo, mulla sormet turpos.. niin etten loppu aikana voinut käyttää enää sormusta. Kuitenkin turvotus lähti melkeinpä heti synnytyksen jälkeen ja valitsin vihkisormuksen kihlasormuksen koon mukaan.. Tietty jos laihtuu vielä entisestään synnytyksen jälkeen, niin kannattaa ehkä odottaa sormusten kanssa, ettei tule liian isoa ostettua 🙂

   Vastaa
 5. Heidi 04.06.2015

  Meillä on kans ostoslistalla matkikset. Vielä kun osais päättää että mitkä…huoh tuntuu ihan mahdottomalta päättää. Varmaan jahkailen niin kauan että tyttö on kohta viis ja huomaan että viilettää pyörällä ohi mun miettiessä mitkä matkikset ostais 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2015

   Haha, olisit kuullu mun jahkailun 😀 ees taas ja mietin toooosi pitkään! Voin pian postata been käyttökokemuksia, niin saat niistä vertailupohjaa 🙂

   Vastaa
 6. Heidi 16.02.2017

  Hei!
  Onko beet olleet teillä vielä käytössä? Tykkäätkö vielä? Huomasin että viime reissulla teillä oli kahdet sateenvarjorattaat.
  Suojaako kuomu hyvin auringolta ilman että täytyy vetää niin ettei lapsi nää mitään? Vai olisiko aurinkokuomu hyvä hankkia?
  Millaiset on ollut työntää esim. Mukulakivillä tai hiekalla?
  Ovatko olleet hinta-laatu suhteeltaan hyvät?
  Terv. Heidi

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.02.2017

   Tykkään bee3 tosi paljon, mutta onhan ne aika kalliit :/ reissussa meillä on ollut ihan 20e carenan sateenvarjorattaat ja niissä ei oo kuomua.. Mutta beet on kyllä yllättävän hyvät.. kandee käydä koeajaa jos vaan on mahista 🙂

   Vastaa