L O M A

yleinenTags:

Moi! Täällä reissu lähenee ja jännitys sitä mukaan. Niin siistiä päästä koko perheen voimin nauttimaan New Yorkin kaupungista. Kiitos äärettömästi kaikista vinkeistä.. Oon kerännyt niitä listaksi mun puhelimeen.

Onneks sain autokoulua käytyä nyt reippaasti ennen reissua ja enää on jäljellä 9h ajotuntia.. Ellen ota lisää vielä ennen inssiä. Oon ilonen, että nyt ne teoriat on istuttu (paitsi teoriakoe) niin ei tartte heinäkuussa sitä enää miettä. Käyn autokoulua Moviassa ja se on äärimmäinen etu, että toimipisteitä on pk-seudulla niin paljon.. Pystyin tsekkaa teoriatunnit täysin oman aikataulun mukaisesti. Pikku hiljaa uskallan jo ajatella, että kohta mulla on se kortti. Se helpottaa kyllä niin paljon mun ja Matildan liikkumista, vaikka pääosin mennään varmasti jatkossakin julkisilla.

Ajattelin aluksi, että teen teille päivityksiä valmiiksi ja ajastan ne tulemaan reissun ajaksi. Kuitenkin tulin toisiin aatoksiin ja meinaan ottaa koneen mukaan. Postaan reissun päältä jos nettiyhteys ja kaikki menee kuten ajattelen. 🙂 Päivittelen varmasti tiuhaan myös insta-tiliäni jota pääsette seuraamaan täältä, jos haluatte.

Odotan tätä kesää ja juttuja mitä on edessä. Pääsen höpöttelemään ja laajentamaan hommaa myös täällä blogin puolella. Tuntuu, että viimenen kuukausi on ollut vähän vaikeaa postailla ja ehkä joku sen teistä on huomannut..? Noo kaikkeen löytyy syy. 🙂

Ihanaa viikonloppua ja palaan toivottavasti pian asiaan Amerikan puolelta. <3Sara

ps. kuvat viikon varrelta!

IMG_4431

 

IMG_4448 IMG_4500 IMG_4509 IMG_4524 IMG_4528 IMG_4547 IMG_4575 IMG_4586 IMG_4578

OLYMPUS DIGITAL CAMERA // //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Mimmi 06.06.2015

  Moi! 🙂 eksyin jokusia kuukausia sitten sun blogiin ja siitä lähtien on ollut pakko käydä aina aika ajoin kurkkaamassa joskos uutta postailua ois ilmestynyt 🙂 oot niin ihanan ilonen ja aito ihminen ja tuntuu että sun hyväntuulisuus tarttuu itseenkin kirjotusten kautta 🙂 näin kahden lapsen (3v.n ja puolivuotiaan) kotiäitinä kiinnostaa paljon lapsiaiheiset ja myös sisustuspostailut. Täällä kotona ollessa kun on aikaa miettiä kodin ja huonekalujen tuunailua 😀 tuli tosta sun postauksesta sellanen tunne ettei teille ois vaan perheenlisäystä tulossa? 😉 kuitenkin oikein ihanaa tulevaa reissua ja mukavaa kesää 🙂 lasten kautta kesänkin kokee ihan erilailla ja asioista osaa nauttia paljon enemmän kun näkee ne pienen iloisen lapsen silmistä heijastuvana♥

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2015

   Ihana kuulla, että tykkäät blogistani 🙂 kotona lasten kanssa on kyllä ihan parasta ja varmasti postailen jatkossakin lapsi+sisustusjutuista. Tällä kertaa ”uutiset” on vähän toisenlaisia, vaikkakin lapsia varmasti tulevaisuudessa toivotaan lisää.. olen niin samaa mieltä tuosta miten kesän kokee aivan erilailla pienen ihmisen kanssa.<3 Ihanaa kesää myös sinne ja mukavaa jos kommentoit jatkossakin 🙂 postausvinkkejä otetaan vastaan! <3Sara

   Vastaa
 2. Viivielisabet 07.06.2015

  Ihania kuvia <3 en malta oottaa Nycin postauksia <3 sinne olis siistii päästä joskus 🙂 ja turvallista matkaa ja ihanaa reissua vielä 🙂

  Vastaa
 3. Maria 07.06.2015

  WOWW tosi rohkeeta lähtee taaperon kanssa nuin pitkälle reissulle! Ootte rohkeita ja toivottavasti kuullaan paljon kivoja reissu päivityksiä 🙂 Itelläkin on alkanut matkakuume nousta kesän tullen, mutta taitaa mennä meidän aikataulut miehen kanssa ristiin, ettei saada edes viikon etelän matkaa mihinkään väliin sovitettua, mutta onneksi on viikonloput <3 Tää kesä lapsen kanssa on kyllä niin ainutlaatuista <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.06.2015

   Nojoo kieltämättä rohkeeta, mutta kyllä hyvin pärjättiin 🙂 Yritän ajatella että ”sen kun lähtee” ja ”kyllä sitä aina pärjää”.. vaikka toki reissussa tuli niitä hetkiä kun hiki virtasi 😀 Varmasti pian teillekkin löytyy yhteinen sauma lähteä jonnekkin reissuun <3

   Vastaa
 4. Tytti 08.06.2015

  Mamma mä pistin sulle haasteen mun blogiin. Kivaa reissua <3

  Vastaa
 5. Sofiakii 10.06.2015

  Voi miten ihania ja värikkäitä kuvia jälleen ja tyttöki kasvanu hurjasti 🙂

  Vastaa
 6. Henriikka 12.06.2015

  Voisitko jossain vaiheessa tehdä postauksen siitä miten harjoitat pilatesta kun olet siitä muutaman kerran maininnut? 🙂 Se olisi todella kiva ja odotan tietysti myös niitä postauksia joissa kerrot New Yorkin matkasta 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.06.2015

   Joo voisin yrittää tehdä piakkoin 🙂 Ja nyci postauksia varmasti tulee!!

   Vastaa
 7. Jaana 13.06.2015

  Oho.. Pääs karkaamaan 😀
  Eli siis, ihana lippis matildalla! Mistä se on, jos saa kysyä? 🙂

  Vastaa