mini helteessä

yleinenTags:

Rakastan pukea tytärtäni ja etsiä hänelle hyviä vaatelöytöjä. Useimmiten ostoskelen kirpputoreilla tai alennusmyynneissä. Nycin Old Navystä lähti iso kasa vaatteita mukaan, sillä melkein kaikki tuotteet oli siellä -40%. Kesävaatetuksessa olen yrittänyt keskittyä mukavuuteen, käytännöllisyyteen ja sopivaan pukeutumiseen säätä ajatellen. Lemppareitani ovat olleet minihameet joissa on kiinni minishotrsi osuus, jolloin hameet eivät valu/nouse vaan pysyy hyvin paikallaan tukien vaippaa. Myös väljät mekot ja shortsi+toppi yhdistelmät ovat mielestäni myös tosi söpöjä. Lippiksestä ja hellehatusta käydään taisteluita joka päivä, kun ne ei tahdo pysyä päässä. Lippis käy neidille, jos se saa olla väärin päin. 😀

Nyt ostoslistalla on paljon hankitoja elokuussa alkavaa päiväkotia ajatellen. Yllättävän paljon on juttuja mitkä pitää tsekata kondikseen. Mm. kuravaatteet, sisätossut, välikausihaalari, syyspipo.. jne.

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Neito 07.07.2015

  Hei

  Voisitko tehdä postauksen new yorkin ostoksista? Kuvia vaatteista ja tietoja mistä kaupoista löytyi kivoja 🙂

  Vastaa
 2. Jenna 07.07.2015

  Hei ihania kesävaateita:) mä oon kanssa kova kiertelemään aleja, harvoin sieltä itselle mitään mukaa lähtee, tytölle aina jotain kivaa löytyy 😀 jännittääkö sua yhtään matildan päiväkodin alotus. voisitko tehdä postauksen miten nykyinen ja edellinen raskaus eroaa toisistaan vai onko ne ihan samallaisia ? (Ei ole postaus välttämätön ,Tähänkin voi vastata) 😀

  Vastaa
 3. essi 09.07.2015

  Toi on ihana toinen alhaalt oleva yhdistelmä!
  Tykkään ite tosi paljon mm. valkosesta ja sinisestä 🙂

  Vastaa