viikkokatsaus

yleinenTags:

Heippa!

Oltiin eilen lintsillä ja kuvia katsoessa huomasin, että vatsa alkaa tosiaan jo näkymään. Kaivoin myös äitiysfarkut esiin, ai että sitä mukavuutta! Aamuisin maha on vielä suht pieni, mutta iltaa kohden kumpu alkaa paisumaan. Muuten voinnin suhteen mennään samoilla kun viimeksi.. Ainoana erona on pienet potkut joita tunnen/kuvittelen tuntevani. Ne tulee sen verran harvoin ja ovat niin hentoja etten ole aivan varma onko ne potkuja. Onneksi kohta alan tuntemaan ne voimakkaammin. Se on niin konkreettista, kun toinen potkii pitkin päivää ja muistuttaa näin olemassa olostaan.

Kuten viime postauksessa kertoilinkin, niin uintia alan varmasti taas ”harrastamaan” enemmän. Viime raskaudessa uin melkein loppuun asti, koska neuvolasta ja lääkäriltä ei tullut siihen mitään kieltoa. Unti tuntui kropassa yllättävän paljon aina kun nousin altaasta, mutta uidessa se tuntui ihanalta ja kevyeltä.

Tänään alettiin puuhaamaan makkaria vihdoin ja viimein valmiiksi. Tapetit on revitty ja nyt uutta maalipintaa maalaillaan. Ollaan ostettu uusia petivaatteita ja ehkä vielä tuunataan uusi sänky. Haluan, että syksyn tullessa makkari olisi täysin valmis ja siellä ei olisi enää tehtävää. Mitä pidemmälle raskaus etenee niin univaikeuksia ilmenee enemmän ja enemmän, joten halusin että fengshui tyyppiset hommat olisi kunnossa. Normaalisti nukun todella hyvin, enkä oo ikinä kärsiny mistään uniongelmista. Viime raskaudessa levottomuus, maha ja vessahätä vaivasivat eteenkin loppua kohden.

Matilda nautti lintsillä todella paljon. Kaikki meidän läheiset ovat sanoneet, että tytön on päästävä Linnanmäelle koska hän on niin hurjapää.. No oikeassa olivat! Matilda huutonauroi aivan innoissaan ja itku tuli kun täytyi lähteä pois. Täytyy poiketa lintsillä vielä toistamiseen tänä kesänä. Mahtavaa, kun muutamat laitteet on ilmaisia pikkusille ja yhdelle aikuiselle.

Luin tänään kaikki tulleet kommentit läpi, KIITOS ja pahoittelut vastausten kestosta.. Halusin saada kunnon ajan lukemiselle sekä vastailulle. Huomenna tulossa reseptejä!

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Maria 13.07.2015

  Mekin oltiin tällä viikolla Lintsillä. Lilian on ihan samanlainen hurjapää ja nautti täysillä kaikesta muusta paitsi jonotuksesta:D Me kyllä mentiin kyllä kaikkiin laitteisiin molemmat vanhemmat. Ei ainakaan kukaan tullut sanomaan, että olisi vaan toinen ilmanen 😀

  Vastaa
 2. nuorimamamuttaonnellinen 14.07.2015

  Moi, olis mahtavaa jos laittaisit masukuvia & fiiliksiä miten matilda reagoi sun masuun ja mikä olo ittellä kun kaikki paikat turpoo ja painoa tulee lisää. Oon ite aina ollut tosi kriittinen omaa kroppaa kohtaan ja välillä masu ahdistaa vaikka muut tsemppaa et oon hyvä näin ja et se on normaalia jne..Tuntuu ettei ihmiset ymmärrä kuinka rankkaa on kun oma kroppa kasvaa/muuttuu, vaikka ihanan tyypin vuoksi <3, esim. jätkät ei aina ymmärrä kuin haastavaa on kun ei voi vaikuttaa omaan kroppaan täysillä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.07.2015

   Joo, se on kyllä yllättävän raskasta.. ei edes tajua silloin kun toivoo raskautta. Ei se iso maha aina kovin kiva ole 😀 Mutta juu, voisin postailla aiheesta jossain vaiheessa. 🙂 ihanaa odotusta sinne<3

   Vastaa
 3. Nuppu 16.07.2015

  Ihania kesäkuvia <3 Usein olen kuullut, että pienet huvipuitossa pelkäävät niiden laitteiden kovaa melua, puhumattakaan vekottimien kyydissä olemisesta… Joten teidän neiti on kyllä todellinen pieni hurjapää! 🙂

  Tää on nyt ihan out of the topic, mutta nimifriikkinä oon halunnut jo kauan kysyä Matildan kauniista nimestä… Liittyykö siihen jotain tarinaa? Kumpi teistä keksi nimen ja käytiinkö siitä kova käden vääntö? 😉 Entä saako kysyä, mikä on Matildan toinen nimi / toiset nimet? Kutsutteko muuten kotona tyttöä ihan vaan Matildaksi vai onko hänelle muodotunut joitain lempinimiä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.07.2015

   Joo hän on kyllä 😀 hhehe.

   Hei kiitos kysymyksestä 🙂 Voisin vastata postauksen muodossa asiaan pian. Ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa