reseptejä

yleinenTags:

Moi! Siskoni perheineen oli eilen meillä ja tein naposteltavaksi nachoja+guacamolea. Jälkkäriksi ajattelin ensin tehdä kakun, mutta sitten se tuntui liian työläältä niin päädyinkin tekemään torttupohjan minkä päälle tein kerma+rahka täytteen. Kivaa päivää! <3Sara

Guacamole

En oo varma onko tää resepti jo ollut blogissani, mutta jaanpa sen uudestaan koska tää on niin hyvää! Oon syönyt tätä ensimmäisen kerran uutena vuotena vuosia sitten, kun oltiin ystävien kanssa mökkeilemässä. Ilmeisesti resepti on yhden ystäväni isältä, jos oikein muistan. Nooh anyway hyvää on!

4kpl avokadoja

150g maustamatonta tuorejuustoa

1 iso sipuli

6-8 kpl tomaattiamustapippuria

1kpl chiliä

…sekoita ainekset keskenään.

Kesäinen torttukakku

Torttupohja

3dl kuohukermaa

200g maitorahkaa

vanijasokeria ja vaniliinisokeria maun mukaan

mansikoita/ mitä tahansa marjoja tai hedelmiä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Matleena 13.07.2015

    Oi näyttää tosi hyviltä molemmat reseptit :). Harmi kun en ole ehtinyt kommentoimaan postauksiasi, kun olen kesätöissä jossa ei ole tiettyä kellonaikaa vaan se vaihtelee. Olen kahden päivän aikana lukenut kaikki välistä jääneet postauksesi kiinni, huh, mutta kyllä kannatti. Elämääsi on todella mukava seurata ja Matildakin on kasvanut kuvien perusteella ihan hirveästi :)! Kaikki postaukset mitä olen lukenut ovat olleet todella hyviä ja kivoja lukea, niin helppoo luettavaa, kuvatkin on tosi hienoja! Mukavaa että teillä oli kiva Nycin reissu, pitäisi varmaan joskus itsekkin käydä siellä, kun on niin upeat maisemat :)! JA kaikista tärkein.. Onnea tulevasta Matildan sisaruksesta 🙂 <3! Toivon teille hauskaa ja aurinkoista (toivottavasti!) kesän jatkoa ja terkkuja Matildalle ja Mikolle! 🙂 <3

    Vastaa
  2. Emma 14.07.2015

    Heips! näyttää herkulliselta 🙂 millä reseptillä oot tehnyt torttupohjan kun näyttää niin pehmeeltä? 😛

    Vastaa