bumbleride

yleinenTags:

Heippa!! Multa on kysytty moneen otteeseen meidän rattaista-bumblerideistä. Kuten oon aikaisemmin maininnut, niin käytin ratasaisiaan hyvin paljon aikaa ja energiaa. Se oli yksi tärkeimmistä hankinnoistamme ja halusin, että se menee kerralla nappiin. Luin netistä arvosteluja (ilmeisesti jenkeissä bumbleridet ovat voittaneet monet arvostelut ja olleet vuosia ostetuinpien rattaiden ykköskastia), katsoin videoita, mittailin ja kävin ”koeajamassa”. Ollaan oltu äärimmäisen tyytyväisiä bumbleride indie rattaisiin ja nyt mietitään haluttaisko ne tupltakoossa. Listasin teille tähän plussia ja miinuksia, jotta saatte selville konkreettisesti mitkä asiat olivat/ovat tärkeitä meille ajatellessamme rattaita. Kysykää, jos jokin jää mietityttämään! Me pistetään indiet myyntiin piakkoin, joten jos on kiinnostusta, niin mailin kautta voi laittaa viestiä tulemaan. 🙂 Ne ovat olleet käytössä 2014 keväästä ja myydään ratasosa+vaunukoppa+2kpl mukitelineitä. <3Sara

Plussat

+hinta- laatusuhde

+kapeus

+uskomaton keveys

+urheilullisuus

+pystyy liikuttamaan yhdellä kädellä

+työntöaisan mahdollisuudet

+kolme pyörää

+isot renkaat

+ekologiset materiaalit

+ei haalistu lainkaan auringossa

+helppo puhdistaa

+ikkunaluukku (ihan paras!!)

+pieni tasku, johon voi laittaa avaimet, kännykän tms.

+vauvakopan sirous

+vauvakoppa on työntäjää kohden

+helposti kokoon taitettava

+mukiteline, jonka voi sijoittaa kumalle puolelle tahansa

+iso tavarakori

+painorajoitukset on suuret

+valjaat saa laitttua alhaalta ja ylhäältä. Meillä on riittäneet pelkät alavaljaat (ihme ja kumma).

+turvakaari. Sitä vastaan Matilda nojailee ja lepuuttelee käsiään. Siihen on myös helppo kiinnittää jokin lelu/kirja mukaan.

+Mikko on tykännyt tosi paljon rattaista ja ne ovat kivan näköiset myös miehen työnnellä.

Miinukset

-istumasuuntaa ei saa muutettua (tosin meille Matilda on aina viihtynyt paremmin kun näkee liikkuvaa maailmaa.. kopassa olessa vauva on työntäjää kohden)

-selkänojan säätö voisi olla vielä sujuvampaa

-jokseenkin pitkät, johtuen kolmesta pyörästä.. Bussiin mahtuu kuitenkin mutkitta ja taitavat olla pituuden puolesta ihan standardi mittaiset.

-työntöaisan päällä ollessa painavaa tavaraa, vaunut saattavat keikata esim.bussin mutkissa. Jos tavarakori on myös täynnä, silloin tasapaino pysyy paremmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. A 22.07.2015

  Kaksostenrattaista suosittelen tutustumaan mountain buggy duetteihin. Ovat ketterät ja kapeat! 🙂

  Vastaa
 2. Jenna 22.07.2015

  Suosittelen kans mountain buggy duetteja! Meillä reilu vuojen kokemus niistä enkä kyllä muihin vaihtais, ne on niin pienet ja ketterät rattaat 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.07.2015

   Kiitos vinkistä! Oonkin niitä jo jonkin verran katsellut.. 🙂

   Vastaa
 3. Piia 22.07.2015

  Meillä on ollut nyt vuoden nuo Bumbleride indie twinit ja olen kyllä tykännyt. Nimenomaan se keveys oli meille tärkein kriteeri, niin mukava tehdä pitkiä kävelylenkkejä ja olen jopa hölkännyt näiden kanssa. Bumblerideissa myös kuomun saa vedettyä ihan alas eteen, niin lapsen saa helpommin nukahtamaan päikkäreille. Ainut miinus, että nämä ei kovin pieneksi taitu joten autoilevalla perheellä on hyvä olla sitten matkarattaat myös. Meillä isompi jonkun verran jaksaa kävellä niin on sitten yhdenistuttavat ollut reissussa mukana… Mutta nimenomaan ulkoiluun ja kävelylenkkeihin eri maastoissa bumbleridet on ihan ykköset!

  Vastaa
 4. salla 23.07.2015

  Moikka,

  Laitoin sulle viestiä tuolta contactin Kautta. Tulikohan perille:)

  Vastaa
 5. Janna 23.07.2015

  Moi!

  Olipa kiva kun kirjoitit näistä. Mä oon niin hukassa tässä vaunuviidakossa!! Oon käyny nyt kolmessa lastentarvikkeessa ja yhessä muussa liikkeessä ja aina meille suositellaan Emmaljungaa. Onhan ne uudet Edget ja Suoper Nitrot ihan kivan näköset ja näppärät kääntyvillä etupyörillä, mutta tuntuu silti hirveen isoilta! Eikä se ratasosa miellytä silmää, eli oon ihan varma, että jos me ne ostetaan, niin vaihdetaan ne kuitenkin johonkin ton tyyppisiin rattaisiin myöhemmin. 😀 ja ne on sikakalliit… Oliko teillä noi jo heti, kun Matilda oli vauva, vai vasta myöhemmin? Jos ei, niin mitkä vaunut teillä oli? Noi Bumbleridet kyllä kieltämättä vaikuttaa ainakin rattaina tosi hyvältä. Pitäis tehdä Espooseen trippi ja käydä kattomassa. Mä haluun, että ne kulkee maastossa hyvin, koska me ei tehdä (ainakaan nyt) melkein yhtään koiran kanssa asfalttilenkkejä, menis näppärästi aika pieneen kokoon ja mahtuis autoon, olis kuitenkin lapselle tilavat ja mukavat (esim Vikingit näytti tosi ahtaalta) ja sit vielä kivannäköset. Ja vaunukopan pitäis olla talvivauvalle hyvä! Eikä sais olla mitkään lelut, vaan kestävät. Onneks tässä nyt on vielä aikaa, mut mua ahdistaa koko juttu, niitä on niin paljon erilaisia 😀 Ootteko miettineet turvakaukaloa vauvalle, vai onko Matildan vanha vielä tallessa? Mä en siitäkään tiiä. Maxi-Cosi varmaan, mutta isofixillä se on hitsin kallis…

  Koskas teillä on muuten rakenneultra? 🙂 Mulla tasan kahen viikon päästä enkä millään malttais odottaa!

  Ihanaa loppuviikkoa teille!<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.07.2015

   Joo tiedän tuskan mitä rattaiden vaihtoehdot aiheuttaa 😀
   Meillä oli bumbleridet alusta saakka, mutta ostettiin niihin kuuluva vauvakoppa, missä Matilda oli ensimmäiset 4kk. Se on suunniteltu niin että sen saa kätevästi ja tukevasti rattaisiin kiinni ja siinä mahtuu vauva olemaan n. 6-8kk. Meillä neiti oli niin aktiivinen ja innoissaan kun pääsi jo 4kk iässä kurkistelemaan maailmaa.
   Voin vain suositella Bumbleridejä eteenkin kuin kerroit tarpeistanne. 🙂
   Meillä on rakenneultra muutaman viikonpäästä, Jännää!!!
   Ihanaa viikonloppua ja hyviä vointeja<3

   Vastaa
 6. Nelli 26.07.2015

  Moi Sara!
  Meillä on bumbleride indie twinit olleet käytössä nyt reilun kaksi vuotta, ja ei voi kun suositella! Omasta mielestäni parhaat tuplat mitä markkinoilla on, ja me on testattu tuttujen vaunuissa aika monia malleja! 🙂

  Meillä nuo on käytössä kaksosilla, joten en osaa sanoa miten toimii kahdella eri ikäisellä! 🙂

  http://pienenhiirulaisenodotus.blogspot.fi/2014/05/kayttokokemus-bumbleride-indie-twin.html?m=1

  ^^ tuolla meidän käyttökokemus jos haluat käydä lukemassa! 🙂

  Mut ehdottomasti kannattaa testailla testailla ja testailla valintaa tehdessä! Tsemppiä! 🙂

  Vastaa