keinuissa

yleinen

Heippa! Me ollaan yritetty keksiä kaikkea kivaa puuhaa ja olla säästä riippumattomia, mutta kyllähän monet jutut mitä olis kiva tehdä vaatisivat lämmintä ilmaa. Ollaan käyty paljon leikkipuistoissa, koska Matilda tykkää keinua, liukua liukumäessä ja olla hiekkalaatikolla. Tänään haetaan kummityttö mukaan puistoilemaan ja serkukset saa toisistaan seuraa. Ootteko hyvin keksineet puuhaa, vaikka on ollut vähän viileämpi kesä? 🙂 Ajattelin että äitiyslegginssit ja farkut olisivat tulleet käyttöön vasta syksyllä, mutta ne kuuluu vakkariasuihin melkeinpä joka päivä. Maha kasvaa tasaisesti ja liikkeitä oon alkanut tuntemaan. Kivaa päivää! <3Sara IMG_4246

IMG_4247 IMG_4249 IMG_4256 IMG_4259

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. H 23.07.2015

  Yllättävän kivasti on kesä mennyt vaikka vähän viileetä on ollut. Toisaalta pienen kanssa ei ehkä pitkään kovin helteessä olis kiva, mutta vähempikin sade olis riittänyt. Puistoissa mekin ollaan käyty ja elämiä katsomassa eri paikoissa. Nyt vielä ajatuksena yhdistää asuntomessut ja lintsi 🙂 Muumimaailmassa ajateltiin myös piipahtaa. Oletteko te siellä käyneet?

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.07.2015

   Kuulostaa samoilta mietteiltä 🙂
   Meilläkin suunnataan vielä asuntomessuille! Muumimaailmassa ei olla käyty… pitääkin miettiä!!

   Vastaa
 2. Annina 23.07.2015

  Mielettömän kaunis asu ollut sulla puistoillessa päällä ja hiukset tosi kivasti!

  Vastaa
 3. Tiina 23.07.2015

  Ihan törkeän upeet vaatteet ja ihan törkeen upee sinä! *_* <3

  Vastaa
 4. Inka 24.07.2015

  Moikka!

  Tuli mieleen kun sanoit että yritätte miettiä uudelle tulokkaalle nimeä joka sopis hyvin Matildan kanssa, niin mulla ois yks ehdotus jos tulokas olis tyttö eli Linda. Linda sopis hyvin Matildan kanssa ja on samalla samailainen nimi kun Matilda (varmaan sen takia että molemmat on da -loppusia) mutta sitten kuitenkin ihan erinlainen nimi. En tiedä tykkäätkö sä Linda nimestä, mutta ajattelin nyt ehdottaa kun tuli mieleen. 🙂

  Aijotko muuten kertoa tulokkaan sukupuolen täällä blogissa vai jätätkö sen salaisuudeks syntymään asti?

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.07.2015

   Voi, kiitos vinkistä :)!!
   Joo kyllä mä sen täällä varmaankin paljastan.. <3

   Vastaa
 5. Anni 24.07.2015

  Hei, Täällä toinen espoolainen loppuvuodesta lasketun ajan omaava sinua pari vuotta vanhempi tuleva äiti. En ole tänne aikaisemmin kirjoittanut, kun löysin blogin vasta äsken. Näin ensimmäistä lasta odottavana minulla olisi muutama toive asioista, joista saisit mielellään kirjoittaa. Mitä kaikkea kannattaa hankkia kotiin/vauvalle? Netti on pullollaan kaikkia listoja, mutta kun sinulla on kokemusta jo, niin tiedät ehkä jo käytännöstä mitä kannatti hankkia ja mitä ei. Luin myös että olet raskausaikana harrastanut uintia. Oletko käynyt jossakin äitiysvesijumpassa/-uinnissa, vai ihan tavallisesti vaan? Mietin, kun en itse tunne täällä pääkaupunkiseudulla tarjontaa (en ole täältä kotoisin ja vasta pari vuotta sitten tänne muuttanut) eikä minulla ole myöskään tuttuja/kavereita täällä pääkaupunkiseudulla, jotka sattuisivat olemaan myös raskaana.

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.07.2015

   Heippa! Kiva juttu että oot löytänyt blogini 🙂
   Kiitos postausaihe vinkistä, voin hyvin kirjoitella siitä mitkä hankinnat osuivat meille nappiin!
   Uimassa kävin ystäväni kanssa ja uitiin matkaa.. Höpöteltiin samalla, joten kovin raskasta se ei ollut. Nyt ajattelin myös uida läpi raskauden! Voisin kuvitella, että on olemassa vesijumppia mitkä soveltuu myös raskaana oleville, joten kannattaa ehdottomasti selvittää!
   Hyviä vointeja <3

   Vastaa