uusia juttuja

yleinenTags:

Heippa! Meille on rantautunut aivan ihana karttapallo. Oon aina tykännyt karttapalloista, mutta usein ne ovat isoja ja en ole aikasemmin löytänyt sellaiselle sopivaa paikkaa. Tämän siron pallon sain läheiseltäni joka on aikoinaan ostanut sen antikvariaatista. Se että karttapallo on jo elänyt pitkän elämän ja muistuttaa minua ihmisestä keneltä se on saatu, merkitsee paljon. Mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän kodissamme ympäröi tunnearvoltaan suuria esineitä ja kalusteita. Meille on tullut myös buumi tehdä ja tuunata itse, mutta mikäs sen mukavampaa. Täysin remppakuntoinen omakotitalo tai rakennusprojekti on varmasti tulevaisuudessa edessä. Hyvä siis nyt treenailla täällä kolmiossa. Joskus olisi ihanaa ostaa arkkitehtuurisesti haastava asunto ja tehdä siitä persoonallisen kotoisa perhettä varten. Tässä kodissa ei olla vielä asuttu vuotta, mutta haaveet siintää jo pidemmällä. Dream on! Haaveilu+suunnitelu on mulle ihanaa ajanvietettä eikä yhtään ahdistavaa. Löytyykö sieltä haaveilijoita? <3Sara

ps. jos jotakuta kiinnostaa, niin halutussa Kirkkonummen Hommaksessa on tulossa myyntiin pian 120neliöinen erillistalo (5h+keittiö+s+takka+piha), joten jos siltä suunnalta on kämppä kiikarissa, voit laittaa mailia. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Kaisa 27.07.2015

    Heippa! Kommentoin pitkästä aikaa 🙂 Itsekkin olen innokas haaveilija. Yleisesti haaveet suuntaavat kokemuksiin ja matkusteluun, mutta myös yleisesti tulevaisuuteen. Viikonloppuna kävin ihailemassa Helsingin asuinalueita, joihin olisi mukava muuttaa, mikäli työtarjouksia tulisi. Olisi muuten mukava lukea postausta sun suosikki sisustusliikkeistä ja miksei myös muista paikoista. 🙂 Hyvät vinkit on aina tarpeeseen reissaajille 🙂 Kivaa viikkoa!

    Vastaa