-odotus kuulumisia-

yleinen

Moi!Täällä raskaus lähestyy jo puoltaväliä. Ihan hassua miten nopeasti aika on mennyt. Päivät menee niin nopeasti touhutessa, että vasta iltaisin on kunnolla aikaa lueskella siitä mitä vatsassa tapahtuu. Potkujen tunteminen on ollut ihanaa, koska pitkin päivää havahtuu miettimään vatsassa kasvavaa pientä. Muutaman viikon päästä vauva on sen kokoinen, että jos se jostain syystä päättäisi syntyä niin sillä saattaisi olla selviytymismahdollisuudet. Vatsa on mielestäni vielä pysynyt suht pienenä, eteenkin aamu/aamupäivisin.. Iltaa kohden vatsan iho vähän kiristää ja oon nyt yrittänyt muistaa öljytä sitä usein. Käytän bio oilia mahaan ja reisiin. Selvisin viime raskaudesta ilman arpia, joten saas nähdä miten niiden suhteen käy tällä kertaa. Kiitos kaikista tuplaratas vinkeistä. Oon lueskellut niitä ja kahminut netistä tietoa. Vielä ei olla käyty koeajamassa vaunuja, mutta pian pitää hoitaa sekin.

Muutamat teistä ovat kysyneet miten Matilda suhtautuu raskauteen ja tulevaan pikkusisarukseen. Hän ei vielä ymmärrä asiaa, mutta kovasti hokee vauva sanaa ja hoitaa nukkeaan. Matilda sai äidiltäni synttärilahjaksi nuken ja nukenvaunut. Niissä kuljetetaan nukkea ja ajetaan rallia. Varmasti lähempänä synnytystä aletaan konkreettisesti miettiä miten votaisiin tehdä Matildan olo mahdollisimman mukavaksi uuden tulokkaan myötä. En kyllä usko, että asian kanssa tulee hankaluuksia. Varmasti jokaisessa ikäerossa on hyvät ja haastavat puolet.

Toivottavasti toinen puolisko raskaudesta sujuu hyvin.. Voin vain kuvitella miten nopeasti tuleva puolisko menee, kun syksyn tullessa alkaa työt ja päiväkoti. Viikot vierii varmasti entistä nopeampaa tahtia. Terkkuja kaikille kanssa odottajille, voikaa hyvin! <3Sara

IMG_5488_Fotor_Collage_Fotor // //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Lotta 31.07.2015

  Voi vitsi susta oikein huokuu onnellisuus näitä sun tekstejä lueskellessa 🙂 tsemppiä loppuodotukseen Sara!

  Vastaa
 2. Susanna 31.07.2015

  Ihania vauvauutisia <3 paljon onnea loppuodotukseen! Täälläkin viimeset rutistukset menossa, tasan viikko esikoisen laskettuun, alkaa jo vähän jänskättää iik! 😀 oletteko ajatellu ottaa sukupuolta selville? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2015

   apua, onpa jännää!! Tsemppiä hurjasti 🙂
   Joo, kyllä me se varmaankin selvitetään.. 🙂

   Vastaa
 3. Vivian 31.07.2015

  Tuntuu niin haikealta aina katsoa näitä sun raskaus kuvia, sillä olisin itse nyt tismalleen samalla vkolla menossa..jos en olisi kokenut keskenmenoa. Toivottavasti pian saisi taas tuntea olevansa raskaana ja saada oma pikkuinen tänne maailmaan asti <3 tsemppiä sinulle jatkoon! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2015

   Oon pahoillani.. <3 Voimia ja isot kiitokset tsempeistä.

   Vastaa
 4. taskuapinat 31.07.2015

  Ihanan huoleton kirjotus 🙂
  Kirjotit että jos lapsi päättää syntyä etukäteen, hänellä olisi mahdollisuudet selvitä.
  Omat molemmat lapset syntyivät ennenaikasesti. Esikoinen oli pikkukeskonen (rv 30+5) ja vietti 2kk sairaalahoidossa, kuopus syntyi myös keskosena(33+5) hän oli sairaala hoidossa 2viikkoa.
  Suomessa on aivan mahtava hoitohenkilökunta ennenaikasille lapsille, ja heidän vanhemmilleen 🙂 ♡
  Kovasti jaksamisia ja tsemppiä loppuun asti ♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2015

   Kiva kuulla, että teidän pienokaiset voivat hyvin vaikka syntyivät aikaisin. 🙂 On kyllä totta, että Suomessa meillä on mitä parhaimmat hoitajat vauvoillemme ja lapsillemme. Kiitos paljon tsempistä <3

   Vastaa
 5. Niinu 31.07.2015

  Ihana masu <3 🙂 Tämmösiä postauksia on muuteki kiva lukea !

  Vastaa
 6. Melinda Sandströ 01.08.2015

  Vitsit onnea onnea toisen pienen johdosta. itsekkin odotan tosin kolmatta keväällä pitäis syntyä. Mutta onnea kovasti pikku kakkosesta. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.08.2015

   Kiitos <3 Ihanaa, onnea kovasti sinnekkin! Hyviä vointeja!

   Vastaa