Beach Day

yleinen

Moi! Viime viikolla saatiin se täydellinen rantapäivä tälle kesälle. Puhuttiin automatkalla, että taitaa olla Matildan ensimmäinen rantapäivä. Onneksi tajuttiin ottaa hiekkaleluja mukaan, koska niillä oli ihan parasta leikkiä vesirajassa. Rannalla vierähtikin reilu viisi tuntia ja tyttö oli aivan poikki, vaikka nukkuikin päikkärit. Lämmin ilma ja touhuaminen verotti. 🙂 Tänään taitaa olla samanlainen hellepäivä, mutta me startataan arkea.. käydään töissä ja harjotellaan päiväkodissa. Onneksi saadaan pehmeä lasku arkeen ja eiköhän muutaman kuukautta mee aika nopsaa.

Postaustauon aikana latausongemia ei saatu ikävä kyllä korjattua, mutta niiden kanssa jatketaan. Kerkesin kuitenkin kuvailemaan ja tekemään paljon kivoja juttuja joita postailen tän viikon! Ihanaa viikon alkua ja toivottavasti pääsette nauttimaan ilmasta!

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Jasmin 10.08.2015

  Apuaa kun Matilda on sulonen❤️
  Ihanat noi uikkarit 🙂
  Joo tuntuu siltä että vihdoin alkaa kesä just kun koulutkin on alkamassa 😀 tsemppiä teille loppuraskauteen,terkkuja kaikille ja Lilalle tietenkin rapsutuksia❤️
  ❤️ Jasmin

  Vastaa
 2. Tiina 10.08.2015

  Matilda! <3 <3

  Vastaa
 3. Kainuulainen 10.08.2015

  Kääk miten ihana Matilda!

  Vastaa
 4. Emii 10.08.2015

  Moikka Sara! Koetko, että näyttelijänä lasten suunnittelu tai ajoittaminen olisi hankalampaa kuin normaali päivätyössä? Voisi kuvitella, että tuottaa päänvaivaa käsikirjoittajille keksiä hyvää syytä poissaoloon äippäloman ajalle. Mulla on ollut tässä nyt noin 1,5v hirveä vauvakuume, miestä en vaan vielä oo saanu tottumaan ajatukseen. No, ehkä se vielä heltyy joku päivä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.08.2015

   Moi 🙂 Näyttelijän työssä on omat hyvät puolensa ja koen nimenomaan työajat hyväksi puoleksi.. Voisinkin ehkä postata kodin ja työnyhdistämisestä arjessa.
   oih, tiiän niin ton vauvakuume fiiliksen.. Tsemppiä sinne <3

   Vastaa
 5. Anne 10.08.2015

  Ihana kesätyttö-Matilda! 🙂 Meinaako neiti jatkaa päiväkodissa pikkusisaruksen synnyttyä vai jääkö hän kotiin auttamaan vauvan hoidossa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.08.2015

   🙂 Hän jää kotiin! Matilda pääsee jossain vaiheessa sitten johonkin kerhoon, jos tahtoo. 🙂

   Vastaa
 6. Maria 11.08.2015

  Ihania kuvia! Voin kuvitella miten ihanaa on saada koko päivä touhuta vedessä taaperon mielestä 🙂 Mekin meinattiin lähteä Lilianin kanssa rannalle tällä viikolla ensimmäistä kertaa tänä kesänä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.08.2015

   Joo on kyllä <3 meillä ainakin tykättiin uimisesta paljon!!

   Vastaa
 7. Sonjuli 13.08.2015

  Moikka! Ihanat uikkarit Matildalla! Oli myös tosi kiva lukee että Matilda jää kotiin kun pikkusisarus syntyy! Liian usein kuulee kuinka vanhempi sisarus ”jätetään” ulkopuoliseksi vauvan hoidossa, vaikka se juuri onkin niin täkeetä sisarus siteen syntymiselle että isosisarus auttaa ja on läsnä!
  Kirjotit myös että latausongelmia ei saatu korjattua, mutta mulla ainakin samsungin tabletilla lataa huomattavasti paremmin verrattuna viikona takaiseen!
  ihanaa kesän loppua teille! Sun blogia lukiessa jää aina niin hyvä mieli! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.08.2015

   Kiitos <3
   Joo, täytyy kyllä olla skarppina sen kanssa että tyttö pääsee mukaan vauvan hoitoon. Matilda jää mun kanssa kotiin, niin meillä on kahdestaan aikaa vauvan nukkuessa päikkäreitä tms. 🙂
   Kiva kuulla, että latausongelmat ovat jo helpottaneet! Pian pitäisi olla kokonaan valmista 🙂
   Ihanaa syksyä <3

   Vastaa