lempparikohde – asuntomessut

yleinenTags:

Heips! Esittelyssä siis asuntomessujen lempparikohteeni..

Käytiin tässä asunnossa ensimmäisenä ja mietittiin, että josko se jäisi edes mieleen tulevien upeuksien rinnalla. Kuitenkin nimenomaan tämä ensimmäinen koti jätti vaikutuksen ja poistuessa käytiin tsekkaamassa se vielä uudemman kerran. Kyseisessä kohteessa miellytti:

-pohjaratkaisu, erittäin kätevä

-iso ja avara keittiö-olohuone

-ikkuna yksityiskohdat sisällä

-sisäikkunat

-arkkitehtuuri

-sisustus

Tällaiseen asuntoon voisin mieluusti muuttaa. Eniten mieleen jäi juuri noiden sisäikkunoiden käyttö sekä katettu ulkoterassi. Kohde näyttää livenä vielä paljon hienommalta kuin kuvissa. Mitä mieltä olette?

Hei tänään aloitetaan taas hommat latausongelmien poistoon liittyen, joten palaan muutaman päivän päästä asiaan vauvajutuilla.<3Sara

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. iines 13.08.2015

  Kivistön asuntomessut olivat ensimmäiset asuntomessut itselleni ja myös mun miehelle ja yllätyimme kuinka hurjan mielenkiintoista asuntomessuillakin voi olla. Yllätyin myös siitä, kuinka fyysisesti rankkaa oli kiertää kaikki talot yhdessä päivässä. Viimeisissä taloissa emme enää jaksaneet kävellä rappusia yläkertoihin vaan tyydyimme tsekkaamaan vain alakerrat 😀 Kyllä jalat huusi hoosianna illalla kun päästiin omaan kotiin.

  Haluaisin kysyä, että mistä olette hankkinet teidän ihanat lattiat omaan kotiinne? Olen jo niitä tovin ihastellut blogin kuvissa ja nyt kun on suunnitteilla ihan tosissaan remontti omassa asunnossa niin lattiat kiinnostaa ihan erityisen paljon.

  kiitos jo etukäteen,
  Iines

  Vastaa
 2. young dreamer 14.08.2015

  Moi Sara. Tiiän ettet ehk lue tätä, ja et oot kiireinen. Oon kirjottanu tänne ennenki. Mut mulle on jääny yks unelma et näkisin sut joku päivä.
  Käyn tääl sun blogis joka päivä, ja kun ei oo tullu uutta postausta, se surun määrä mikä mulle tulee, on ehkä iha kuvaamaton.. 😀
  oot vaa saavuttanu nii paljo, oot roolimalli. haluisin nähä sut joku päivä ja ottaa yhes kuvan, laittaa se muistoks johonki seinälle.. Sun näkeminen ois vaa ihan mahtavaa.. Mutta kun se ei vaa tapahdu.. Kuljin vähä aikaa sit salkkarien kuvauspaikan ohi, näin siel yhen salkkareiden näyttelijöist.. Mulle tuli hetki toivoo et kumpa sä oisit siel… Muttet ollu 🙁 will my dream come true someday..?

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.08.2015

   voi apua.. <3 en osaa oikein sanoa mitään. ihanaa jos pystyn innostamaan elämässä!

   Vastaa
 3. henni 16.08.2015

  Tää oli kohde myös mun silmään! 🙂 Täällä odotellaan kovasti rakenneultra kuulumisia, koko viikonlopun käynnyt vilkuilemassa milloin postausta olisi tiedossa. Toivottavasti pikkuisella oli kaikki hyvin. Me saadaan vielä jännitellä meidän ultraan 4vk, nyt tuntuu aika suorastaan matelevan! 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.08.2015

   Noniinpä!! Odotan myös, että pääsen kertomaan 🙂 ihanaa, teilläkin pian.. se 4vk menee yllättävän nopsaa kuiteski!

   Vastaa