flower power

yleinen

Moi! Tänään meillä piti alkaa arki kunnolla. Päiväkotireppuun oli pakattu tossut, unilelu, vaihtovaatteet ja kuva meistä vanhemmista. Äitiä ja Isää jännitti paaaaljon enemmän kuin tyttöä. Eilen illalla Matilda alkoi yskimään ja räkä valui. Toivottiin, että yön aikana tytön olo olisi kohentunut, mutta aamulla hän oli entistä räkäsempi ja kipeän oloinen. Päiväkodin aloitus ei siis alkanutkaan vaan tyttö pääsi lepäämään Mummin ja Vaarin luokse. Nyt toivon, että meidän parin viikon harjoitusjakso kantaa kipeän ajan yli ja tyttö muistaa miten kiva paikka se päiväkoti on.

Pahoittelut hiljaiselosta, joka on vallannut blogissa muutaman päivän. Nyt pystyn postailemaan samalla kun latausongelmia selätetään. Huomenna palaan asiaan rakenneultrasta jossa käytiin viime viikolla.. oon kunnolla odotuttanut teitä sen suhteen. Kiitos kärsivällisyydestä! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA // //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Henriikka 17.08.2015

  Matilda on kyllä tosi sulonen <3 Innolla odotan huomista postausta rakenneultrasta 🙂

  Vastaa
 2. taskuapinat 17.08.2015

  Voi miten ihana vauvamasu sulla on ♡
  Innolla täälläkin odotetaan seuraavaa kirjotusta 🙂 Matildalle paranemisia, toivottavasti tarha alkaa mukavasti 🙂

  Vastaa
 3. Annina 17.08.2015

  Kurjuus, kun juuri tarhan alkajaisiksi iski räkätauti 🙁 Meillä se selätettiin pari viikkoa sitten. Kovasti paranemisia Matildalle! (On muuten aivan ihastuttava nimi teidän tytöllä. Oman mummoni toinen nimi oli Matilda ja palan halusta saada käyttää sitä nimeä joskus tyttölapselleni, jos semmoinen pojallemme sisarukseski suodaan.)

  Kaunis tuo sinun mekko! 🙂 Aurinkoisia päiviä teille ja tsemppiä flunssan selättämiseen. Innolla myös odotan rakenneultrakuulumisia!

  Vastaa
 4. Paprika 19.08.2015

  Ootpas jotenkin tosi kaunis ja äidillinen näissä kuvissa. Oon varmaan tosi huono seuraamaan mediaa sun muuta, kun bongasin vasta täältä blogista, että olet raskaana, kun tulin pitkästä aikaa lukemaan 🙂 Onnea!

  Vastaa