raskaudesta..

yleinenTags:

Muistan Matildan kohdalla, kuinka huoli kasvoi rakenneultraa kohti. Mietinnät siitä olisiko vauva tyttö vai poika tuntui mitättömältä sen rinnalla mitä kaikkea vauvan terveyteen liittyvää rakenneultrassa käydään läpi. Tälläkin kertaa sama toistui ja mietinnät sukupuolesta eivät tuntuneet yhtään tärkeiltä.

Lapsista haaveillessani en koskaan ajatellut sukupuolia, vaan ajattelin niitä olevan jokatapauksessa enemmän kuin yksi ja mietin saavani sekä tyttöjä että poikia.. Joo, joskus pienenä ajattelin, että viisi lasta olis hyvä.. 😀 öööö.. ei ehkä sittenkään.

Matildaa odottaessa olin varma, että mahassani on poika. Vauva oli todella aktiivinen ja ajatellen sukujuuria, se olisi ollut ”todennäköisempää”. Olin myksitynyt ja onnellinen, kun kuulin odottavani tyttövauvaa.

Nyt multa on kovasti kyselty, että toivommeko poikaa kun meillä on jo tyttö. Voin vilpittömästi kertoa, että molemmat ovat olleet yhtä tervetulleita. Itselläni on sekä siskoja että veli, joten en pystyisi koskaan tekemään eroa sen välille kumpi olisi jotenkin ”kivempi”. Muutenkin tyttö/poika mietinnät ovat nykypäivänä niin hassuja, sillä luonne ja mieltymykset eivät kolahda mihinkään yhteen muottiin.. ja hyvä niin!

Onneksemme vauvalla näyttää olevan kaikki mainiosti ja ultraaja kertoi, että odotamme pikkusiskoa esikoiselle. Päällimäisenä ajatuksena on valtava onni siitä, että vauvalla on kaikki hyvin ja hän kasvaa. Olen myös fiilistellyt viime päivät kahta tyttöä, siskoksia, isosiskoa ja pikkusiskoa. Kohta meillä on kaksi pientä neitiä, en voi uskoa todeksi. Kaikkea hyvää kanssa odottajille ja teille jotka elätte hengessä mukana. <3Sara

ps. Liljat sain ystävältäni, joka tietää että pidän kyseisestä leikkokukasta todella paljon. Liljoihin vinkkinä, että kannattaa napata keskus-simenosuus pois kukan auettua..se tuoksuu voimakkaalle ja likaannuttaa tippuessaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA // //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

30 kommenttia

 1. taskuapinat 18.08.2015

  Moikka!
  Tosi paljon onnea tulevasta pikku prinsessasta♡ ja onnea myös että vauva voi hyvin 🙂 Paljon terkkuja ja onnitteluja Mikolle ja Matildalle ♡

  Vastaa
 2. piia 18.08.2015

  Onnea hyvistä ultrauutisista! ☺ meillä on edessä rakenneultra torstaina ja kovasti myös jännittää, onko kaikki hyvin pikkuisella. Meillä on ennestään poika ja mua hieman jopa ärsyttää niin monen olettamukset, että sen takia nyt muka oikein erityisesti toivottaisiin tyttöä… todellakaan sukupuolella ei ole mitään merkitystä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.08.2015

   Kiitos <3 Voi hurjasti onnea huomiselle.. ihanaa että pääsette moikkaamaan pikkuista. Kaikkea hyvää sinne!

   Vastaa
 3. H 18.08.2015

  Ihana lukea vaaleanpunaisia uutisia <3 (vaikka kaikki värit käy heh). Nyt vielä hiukan odottelua ja kohta teillä on pikkuinen nyytti sylissä. Miten tässä itsekin herkistyy kun miettii teitä <3

  Vastaa
 4. salla 18.08.2015

  Voi kuinka ihanaa ! <3 Paljon onnea ja ihana kuulla että kaikki hyvin. Meillä on noin kuukauden päästä rakenneultra ja voin niin samaistua tohon huoleen ja jännitykseen kumpi sieltä tulee !! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.08.2015

   Kiitos <3 voi että, tsemppiä sinnekkin.. kuukausi menee nopsaa 🙂

   Vastaa
 5. mmndi 18.08.2015

  Onnittelut ihanista ja hyvistä ultra uutisista :)!
  Ja tulevasta prinsessasta <3. Kohta saat taas pian etsiä Matildan pienet vaatteet käyttöön :))

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.08.2015

   Kiitos <3 hehee, niinpä.. suurin osa vaatteista onkin ennestään valmiina!

   Vastaa
 6. Janna 19.08.2015

  Voi miten ihanaa, onnea terveestä tytöstä! Kaksi pientä prinsessaa<3 Nyt en malta odottaa pikkukakkosen nimeä, koska Matildakin on niin ihana! Muakin alkoi pelottamaan pari päivää ennen ultraa ihan järkyttävästi, kun menin lukemaan kaikkia kauhutarinoita. Mulla on niin pieni masu vieläkin, että pelkäsin vauvan olevan liian pieni ja siitähän se sitten lähti.. Hohhoijakkaa. No, kätilöt tutkivat tosi huolellisesti ja kaikki näytti olevan hyvin, vauva oli itseasiassa jo kirinyt viikon kasvutahdissa ja nyt ollaan jo menty neljä päivää yli. Taitaa tulla isiin, joka oli 53cm ja 4,5 kg 😀 Ja vaikka kaikki veikkailivat tyttöä (mäkin melkein loppumetreille asti) oli kyllä e r i t t ä in selkeetä, että siellä on pieni poika. :D<3 Onko sun olo ollut parempi viime viikkoina?:) mä en oo enää oksentanu 3 viikkoon, eikä käy lähelläkään enää melkein koskaan. Ihanaa!

  Kivaa loppuviikkoa!<3

  Ja terkut taas etelästä, tällä kertaa Kroatiasta! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.08.2015

   Kiitos <3 Oi te ootte Kroatiassa, kaikki kehuu sitä.. täytyy itsekkin joskus päästä sinne 🙂
   Ihana kuulla, että kaikki on teidän pienellä hyvin.. tosiaan vatsan koko taitaa vaihdella todella paljon ihmisestä riippuen. Varmasti oli ihana saada varmistus asialle <3 ja onnea pienestä pojasta, aivan mahtavaa!!
   Täällä on vielä jonkin verran pahoinvointia :/ joten NAUTI hyvästä olosta. Kaikkea hyvää sinne <33

   Vastaa
 7. lallu 19.08.2015

  Lilja – Siinäpä olisi ihana, passeli nimi Matildan pikkusiskolle. 🙂 Ja ihanaa, että kaikki on kunnossa!

  Vastaa
 8. Sanna 19.08.2015

  Paljon onnea tulevasta pikkuneidistä <3

  Vastaa
 9. Viivielisabet 19.08.2015

  Tätä postausta oli tosi ihana lukee <3 super ihanaa,että kaikki on hyvin! Onne vielä <3

  Vastaa
 10. xx 19.08.2015

  Onnea ihanista uutisista! Meilläkin siskokset 3,5v&7kk, isosisko muistaa joka päivä kertoa että hänellä on oma ihana pikkusisko <3 Isillä pitää kiirettä kun molemmat on sellasia isin tyttöjä 😉

  Vastaa
 11. Henriikka 20.08.2015

  Ihanaa että vauvalla on kaikki hyvin <3 Onnea! 🙂
  Onnittelut myös Mikolle ja tulevalle isosiskolle 🙂

  Vastaa
 12. Kiki 21.08.2015

  Onnea toisesta pikku rinssessasta!

  Vastaa
 13. Roosa 21.08.2015

  oi että, aivan ihanaa! Onnea teidän perheellenne paljon <3 oletko muuten vielä ottanut snapchattia käyttöön? :–)

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.08.2015

   Kiitos <3 no en ooo… vielä.. Katsotaan jos pian saisin 🙂

   Vastaa
 14. P 22.08.2015

  Olipa iloisia uutisia. Pikkusisko ja isosisko, ihanaa! <3 Onnea!

  Itsellä vielä neljä viikkoa rakenneultraan ja pelottaa nyt jo että onhan vauva kunnossa. Sukupuolella ei väliä, kunhan saataisiin odotettu syliin saakka. <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.08.2015

   Kiitos <3
   Oi teillä on jännät ajat myös odotuksen kanssa. 🙂 Onneksi on niiiin paljon todennäköisempää että kaikki menee hyvin ja saatte pienen nyytin syliin nopeammin kuin uskotkaan. <3 Kaikkea hyvää sinne!!

   Vastaa
 15. maman 23.08.2015

  Heips. Oon jo muutamasti kommentoinut mut aina osa kommenteista katoaa..? tällänen hauska yhteensattuma Matilda on syntynyt samana pöivönä meiän tytön kanssa, vuottanuorempi vain ja tää teidän uusi tulokas la ilmeisesti tammikuussa?? Meillä täyttää tammikuussa 10pv nuorin neiti hänkin 1v.?☺ lapsia kyllä on useamoi jo, mut kiva yhteensattuma..? odotan et millon näämeidän pikkutytötkasvaa ja alkaa keskenään leikkimäön.. meillä isompi otti pikkusiskon hienosti vastaaan ja nykyäänki joka aamu tulee kattoon mitä siskolle kuuluu ja nauttivat toistensa seurasta, isompien jo touhutessa enempi omia juttujaan.. Mukavaa loppuraskautta..?

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.08.2015

   Oi, hauska yhteensattuma 🙂 Ihanalta kuulostaa teidän pikkuset! Toivon että meillekkin tulee leikkikaverit sisatuksista.. Teillä se aika on jo lähempänä 🙂
   Kiitos, ja ihanaa sykysä teidän perheelle <3
   ps.Ikävää jos kommentit poistuu.. pitää selvitellä..

   Vastaa