Rapujuhlat

yleinenTags:

Heippa! Meidät oli kutsuttu toissa viikolla rapujuhlille siskoni perheen luokse. Ne olivat ensimmäiset rapujuhlat missä olen koskaan ollut ja toivottavasti jatkuu perinteenä seuraavina vuosina. Oon vasta aikuisiällä tutustunut rapujen syöntiin ja tykkään paljon leivän+katkaravun+majoneesin/voin+sitruunan+tillin yhdistelmästä. Nam!! Tein kekkereille täytekakun, josta pistän reseptiä piakkoin tulemaan. Matildalla oli rapujuhlilla hyvät oltavat, kun kummit oli hommanneet hänelle vesialtaan, uusia leluja ja kaivaneet kasan lasten dvd:itä esille. Matilda viihtyi yhdessä aktiviteetissä noin 5min kerrallaan. 😀 Tänään neiti pääsee vihdoin odotettuun päiväkotiin ja viettää aamupäivän siellä ilman meitä. Jännittävää ja haikeaa! Onneksi päiväkodin väki on ehtinyt tulla tutuiksi ja heidän hoiviin voi luottaa. Kivaa päivää!! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *