stripe memo

yleinenTags:

Moi! Nähtiin viikonloppuna äitini ja siskojeni kanssa. Kaikilla oli vaatteissa raitaa paitsi yhdellä siskoistani.. siitä saatiin sitten hyvin vitsiä aikaan. Olin pukenut myös Matildalle raitaa. Tänään meen neuvolaan ja iltapäivästä moikkaamaan kaveria. Kivaa viikon alkua! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Niinu 31.08.2015

  Oi ihana asu 🙂 Masuki näkyy söpösti näissä kuvissa !

  Vastaa
 2. RiinaO 01.09.2015

  Ihana mekko/tunika! Onko se mistä? Itsellä laskettuaika on kahden viikon päästä, joten esikoinen voi syntyä milloin vain. Jännittää! Tsemppiä raskauteesi!

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.09.2015

   Se on vilasta! 🙂 Eikä, miten jännää!!! tsemppiä kovasti <3 voi miten onnellisia hetkiä tulette elämään!

   Vastaa
 3. annika 01.09.2015

  Minne sun uudemmat postaukset hävis?

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.09.2015

   jaa.. ikävää jos on ollut sellasta ongelmaa. Toivottavasti nyt näkyy 🙂

   Vastaa
 4. Mimmi 02.09.2015

  Sulla on kyllä todella pieni masu noille viikoille! Oliko sulla matildasta isompi/pienempi raskausmaha vai mennäänkö samoilla linjoilla? 🙂 olin ihan yllättynyt omasta mahastani toisen kohdalla kun kaikki vielä sanoi että toisessa raskaudessa mahasta tulee paljon isompi kun ensimmäisestä, mulla kuitenkin toisesta maha oli puolet pienempi kun esikoisesta 😀 tietenkin asiaan vaikutti myös se että esikoinen on poika ja oli mahassa ihan edessä ja todella ylhäällä ja syntyessään paino 4035g kun taas toinen on tyttö, mahassa oli todella levällään sivuille ja alhaalla ja syntyessään 3460g 🙂 raskaus kyllä alkoi näkymään hieman aiemmin, mutta sekin johtu vaan järjettömästä turvotuksesta mahan alueella 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.09.2015

   Heippa! Aika samoilla mitoilla mennään, mutta hitusen pienempi maha on tällä kertaa. Se kyllä yllätti mut tosi paljon, kun olin odottanut poksahdusta tähän mennessä.. mutta ehkä se ehtii vielä tulla 😀
   Vitsit sullahan on ollut raskaudet tuollain ”eripäin”, kun yleensä aina kuulee vain toisen kantin tarinoita. Selkeesi maha on kasvanut sulla vain vauvan verran 🙂 Ihanaa loppuviikkoa teidän perheelle! <3

   Vastaa
 5. Marja 02.09.2015

  Oletko käyttänyt tukivyötä kummankaan odotusaikana?

  Vastaa