apple

yleinenTags:

Moi! Kiitos edellisen postauksen kommenteista. Oli kiva vaihtaa ajatuksia. 🙂 Meillä on ollut mukava viikko, kun tyttö on vain muutaman lyhyen päivän päiväkodissa ja muuten ollaan puuhailtu yhdessä. Käytiin toissapäivänä ostamassa Matildalle syyskamppeita ja eilen uimassa. Voin jotenkin entistä paremmalla omatunnolla ostaa Matildalle kauniita ja kestäviä vaatteita, kun tiedän että ne tulee uudestaan käyttöön ja vielä suht pian. Kirppareilta ei enää löydy samanlailla valikoimaa, kuin Matildan ollessa pienempi.

Viikonloppuna olisi tiedossa brunssia ja kavereiden näkemistä. Omena-kaurapaistosta meillä on vedetty melkein päivittäin ja sain myös tehtyä omenasosetta.

Laittakaa postaustoiveita tulemaan, mielellään toteutan! Kirjoitan pian syys-sisustuksesta, erään kommentin inspiroimana. 🙂

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Eeva 03.09.2015

  Olisi kiva kuulla ajatuksiasi jostain syvällisemmistäkin aiheista vaikka kaikki sinun arkiset postauksesi ovat kyllä myös mielenkiintoisia 🙂 tyyliin pakolaistilanne + nettikirjoittelut ja kannanotot aiheesta tai ihan vaan mielipiteitä asioista jotka on hyvin/huonosti kotikaupungissasi/Suomessa ja mitä opittavaa olisi vielä. Käyttekö matildan kanssa ikinä kahviloissa tai ravintoloissa? Miten ne reissut sujuvat ja onko suosikkipaikkaa (-paikkoja) joka sopii lapsille ja aikuisille? Minne haluaisit matkustaa? Joku top 5 matkakohteesi perusteluineen voisi olla hauska tietää! Sinun ja Mikon rakkaustarinasta olisi myös ihanaa lukea mutta ymmärrän jos se on liian henkilökohtaista 🙂 vaikutat tosi mukavalle ja maanläheiselle tyypille ja blogisi on noussut yhdeksi suosikeistani!

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.09.2015

   Kiitos postausideoista, monet menivät kirjoitettavien listalle 🙂 Mukavaa kuulla, että tykkäät blogistani!

   Vastaa
 2. Maria 05.09.2015

  Heippa!
  Kohta tyttövauvan äitinä kaipailisin postausta lastenvaatteista, millaisia vaatteita ja mistä löydät tytölle 🙂 Mitkä ovat osoittautuneet käteviksi arjessa?

  Vastaa
 3. Sylvi 09.09.2015

  Voitko tehdä postausta sun urheiluvaatteista ja sun liikunnasta<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.09.2015

   Heippa! Luulen, että kirjoittelen tarkemmin aiheesta raskauden jälkeen 🙂

   Vastaa