ihana lahja

yleinenTags:

Heippa! Oon hiusteni lisäksi saanut innostuksen ihonhoidosta ja googlailin viime viikolla suomalaisia luonnonkosmetiikka brändejä läpi. Kiinnostuin Anne Kukkohovin lanseeraamasta Supermoodista ja pistin heille viestiä josko voisin kokeilla muutamia tuotteita. Tuotteet saapuivat nopeasti ja nyt olen muutaman päivän ihaillut pakkauksia ja tutkinut tuoteselostuksia. Voin vain arvostaa kaunista designea mitä tuotteiden ympärille on rakennettu. Erityisesti huomioni kiinnittyi tuohon ”beautu sleep, sweet pillow scent” tuotteeseen, mitä suihkutetaan tyynylle ja se takaa hyvät yöunet. Kuulostaa liian hyvältä!

 Eteenkin nyt raskaana ollessa mietin tarkemmin mitä kaikkea voiteista ja meikeistä ihoon imeytyy. Luonnontuotteilla voin hemmotella ihoa entistä paremmin! Otan tänään tuotteet käyttöön ja kerron muutaman viikon päästä millaisia vaikutuksia olen huomannut.

Tänään on sadepäivä, mutta erityisen kiva sellainen! Lähdemme päiväleffaan ja siitä sitten syömään koko perheeni kanssa. Rentouttavaa viikonloppua! <3Sara

*tuotteet saatuja 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Mari 05.09.2015

  Ihanan näköiset pakkaukset 🙂 Onko nää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja mistähän näitä voi ostaa? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.09.2015

   Ne on ihania! Joo on sertifioituja ja supermoodin sivuilta voi ainakin tilata! 🙂

   Vastaa
 2. Marja 07.09.2015

  Olen käyttänyt vaahtomaista kasvopesua eikö olekin hyvä? Misellivettä vois kokeilla. Mitä pidit suklaasta?

  Vastaa