syksy sisustuksessa

yleinenTags:

Heippa! Mulle heitetiin hyvin mielenkiintoinen kysymys kommenttiboksissa, että tykkäänkö sisustaa vuoden ajan mukaan. Innostuin miettimään aihetta! Kuten jo aikaisemmin mainitsin, niin syysvaatteet/syysmuoti ei oikeen nappaa ja inspiroiduinkin kotihommista. Tajusin kommentin avulla, että voisin keksiä kotiin jotain uutta kivaa.

Syksyn tullen kaivan aina kynttilät esiin ja kaikenmaailman tuikkusysteemit. Ensimmäiset pimeät illat kynttilän valossa ovat niin tunnelmallisia. Vilttejä meidän kotona on ympäri vuoden, mutta eteenkin syksyisin ja keväisin ne ovat käytössä aamukahvin kanssa ulkona tai illalla jos on viileä köllötellä sohvalla. Kaikki kotimme pikkuvalaisimet tulevat pimeän tullen käyttöön ja niillä luon erilaisia tunnelmia. Myös tekstiili vimma yltyy aina vuoden ajan vaihtuessa ja nyt tekisi mieli saada sohvalle ihana iso kasa tyynyjä ja kauniita luonnonvärisiä tyynyliinoja. Pitääkin jatkaa tätä syys-sisustus mietintää, jospa vaikka saisin tehtyä syyslehdistä jotain kaunista!

Suurin projekti kotonamme on pian muuttuva keittiön välitila+seinä, joka kokee ison muutoksen. Siitä kerron tarkemmin pian täällä blogissa ja teen siitä juttusarjaa, kunnes saadaan valmista. Kirjoitan ja seuraan meidän muitakin syksyn sisustushommia blogissa.

Tämän syksyn sistustushaasteet ja tehtävät!

-keittiön välitila+seinä

-keittiön pöytä ja tuoli systeemi pitää ratkaista ennen toisen lapsen syntymää

-sohvapöytä vaihtoon

-baarijakkarat 2kpl pitäisi hankkia

-lastenhuoneen suunnittelu kahdelle entistä sopivammaksi

Hassua ajatella, että edellinen kotimme oli lähes kokonaan valkoinen ja nyt kotonamme on paljon mustaa. Mustan tulo ei ole liittynyt lapsen saamiseen (..kun moni tuttu naureskeli, että pian meidän sisustus muuttuu kun lapsia tulee, ja olin sillain että ”ei varmana”) vaan siihen että olohuone-keittiömme on iso ja valoisa tila johon halusin saada kontrastia ja särmää. Eteenkin syksyn tullessa pidän tummista sävyistä sisustuksessa! Näkyykö teillä syksy sisustuksessa?

ps. huomasin kuvia lataillessa tuossa viimeisessä kuvassa näkyvän sohvanalusen.. lapsiperhe. 😀

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. amanda-97 06.09.2015

  Heippa, oon itekki ihan rakastunut kynttilöihin/tuikkuihin ja viltteihin. Oisin kysyny, että mistä noi sun tuikut on. Entä mistä toi toisiks ylimmäinen viltti on? Oon ite tällä hetkellä Porkkalan lukiossa abina ja haaveilen jatkuvasti omasta kodista, kuinka vuoden päästä saa (jos valmistun, se kun ei tuu mulle olemaan itsestään selvyys 🙁 ) mahdollisesti etsiä omaa kotia ja päästä sisustamaan! 🙂 Ihanaa syksyä ja loppu odotusta! :)) <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.09.2015

   Tuikut on Granit sisustusliikkeestä ja ylin viltti on hemtexin. Viltti on ehdottomasti suosikkini ja ollut hyvänä nyt kolme vuotta. Ajattelin pian ostaa uuden! 🙂 Hei mahtavaa, että oot porkkalassa!! Tsemppiä lukioon, kyllä varmasti valmistut ja jos et vuoden päästä niin sitten vaikka seuraavana vuonna. Meillä ainakin monet tekivät neljässä vuodessa 🙂 Kaikkea hyvää myös sinne <3

   Vastaa
 2. taskuapinat 06.09.2015

  Moikka!
  Ihana kirjotus 🙂
  Mä rakasta sisustaa/tunnelmoida eri vuoden aikoja.
  -keväällä kaikki keltanen ja vaalean vihreä näkyy sisustuksessa
  -kesällä taas panostan parvekkeeseen
  -syksy ihanat tuoksukynttilät ja lyhdyt ♡
  -talvi näkyy meillä kynttilöillä, punaisena ja valkoisena väreinä. 🙂

  Ihana Lila ja sohvan alusta on hyvinkin tutun näköinen 😀 meillä myös lipaston aluset näyttää tuolta 😉
  Ihanaa alkavaa viikkoa koko perheelle ♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.09.2015

   Sama meininki täällä 🙂 Nyt nautitaan siis niistä kynttilöistä <3 Ihanaa viikkoa myös sinne kaikille!!

   Vastaa
 3. Annukka Ranta 06.09.2015

  Hei! Mistä toi Valkoinen Bank jutska on? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.09.2015

   hmmm.. se on todella vanha ja ostettu ruotsista. Olisikohan Bruka Designen. 🙂

   Vastaa
 4. Ronja 06.09.2015

  Tosi kiva postaus jälleen kerran 🙂 Sun blogia on niin kiva lukea kun osaat kirjoittaa aidosti ja rehellisesti, ilman että esität mitään! Lisäksi tykkään kun aina löytyy kuvia tekstin mukana ja iso plussa on se, että jaksat vastata meille lukijoille jos jotain kirjoitamme sulle 🙂 Yks postus aihe vois olla tuo teidä Lila koiruli. Kuinka hän ja Matilda tulevat toimeen, näkyikö muutto myös koirassa eli esim. sopeutuiko heti uuteen kotiin kun muutitte, millainen luonne jne. Mukavaa syksyä ja alkanutta viikkoa teille! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.09.2015

   Kiitos <3 Joo voisin hyvinkin tehdä Lilasta postauksen taas pitkästä aikaa 🙂 Ihanaa syksyä sinne myös!!

   Vastaa
 5. Katariina 07.09.2015

  Heippa!
  Tykkään itse sisustaa varsinkin syksyisin, sillä sateisena ja pimeänä iltana on ihanaa käpertyä sohvannurkkaan erilaisten kynttilöiden ja lyhtyjen luoden tunnelmaa 🙂 Olen myös tällä hetkellä hullaantunut sinapinkeltaisesta sekä erilaisista palmikkokuvioisista koristetyynyistä ja vilteistä, niitä olisikin tarkoitus hankkia piakkoin kotiin. Ihanaa syksyä teille<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.09.2015

   Kuulostaa aivan ihanalta 🙂 ja sinappi on kyllä niin nätti väri, sopii myös hyvin syksyyn. Kaikkea hyvää sinne <3

   Vastaa