sadepäivä

yleinen

Moi! Meillä on tänään ollut vapaapäivä ja ollaan puuhailtu pääosin sisällä. Ollaan seurattu sadetta ja oravia jotka pyörii meidän pihalla. Sain siskoltani rukan sadevaatteita kokoon 120cm asti, joten lähdettiin ulkoilemaan kun tajusin että voisin hyvin laittaa Matildalle koon isommat sadevaatteet päälle. Oikean kokoiset ovat päiväkodissa, mutta kiva että myös kotona on sadekamppeet varsinkin kun tyttö on suurimman osan viikosta kotosalla. Sade ja lammikot saivat Matildan hymyilemään ja sain maanitella hänet takaisin kotiin päin.

Tänään ajattelin illasta joogata, koska mun selkä on oudosti vihotellut tän päivän. Haluun heti tehdä asialle jotain, että se ei vaan pääse pahenemaan. Oon myös miettinyt osteopatiaa varsinkin lähempänä synnytystä.. Onko kellään kokemusta siitä? Luulen, että tää selkäkipu johtuu vain siitä, että oon nukkunut jossain oudossa asennossa.. mutta ilmeisesti osteopatiasta voisi olla apua myös synnytystä ajatellen. Jooga ja rentoutuminen auttaa myös paljon arjen keskellä ja mahan kasvaessa. Näitä harjoituksia tykkäsin tehdä Matildaa odottaessa ja myös tässä raskaudessa ne ovat olleet lemppareitani. Myös napakat urheiluhousut ovat olleet hyviä raskausaikana, kun ne tukee kivasti selkää ja mahaa. Tukivyötä mulla ei ole ollut, vaikkakin mietinnässä kyllä.

Mukavaa viikkoa kaikille.. pian onkin taas lämmin ja aurinkoista! <3Sara

ps. kuvat napattu iphonella, kun en viittinyt raahata järkkäriä sateeseen..IMG_6110

IMG_6115 IMG_6117 IMG_6120 IMG_6124 IMG_6127

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Sohvi 07.09.2015

  Moikka,

  Onko sulla ollut postausta kylpyhuoneen/vessan sisustuksesta? jos ei, niin sellainen kyllä kiinnostaisi 🙂
  Toinen aihe mistä olisi kiva lueskella, on auto, ja nimenomaan lapsiperhe näkökulmasta.
  Mukavia sadepäiviä! Ja tosiaan toivotaan että se aurinkokin vielä paistaa 🙂

  Vastaa
 2. annika 08.09.2015

  Mä haluaisin sulta postauksen, missä oot negatiivinen! 😀 Tiedän, että oikeesti olet tosi iloinen ja aurinkoinen, siksipä kiinnostaakin että mikä saa sut pahalle tuulelle jne. 🙂 Samoin haluaisin joskus nähdä susta ”huonon” kuvan, oot aina niin kaunis ja hymyileväinen! 🙂

  Vastaa