syyskävelyllä ja vaate asiaa

yleinenTags:

Moikka! Matilda viihtyy tosi hyvin ulkona ja livahtaakin pihalle lähes aina kun Lilaa päästetään ulos ja sisälle. Tykkäsin itse pienenä ulkoilla säässä kuin säässä. Nyt vanhemmiten nautin eteenkin hyvästä säästä, mutta tietty jokaisessa ilmassa on puolensa. Käydään Matildan kanssa usein pienillä kävelyillä, koska hän tykkää siitä eniten. Parasta on, että saa tallustella vapaasti ja tutkia kaikkea matkan varrella. Kävyt, neulaset ja kukat ovat kova juttu. Välillä käppäillään ison tien varteen katsomaa busseja, koska nehän vasta nähtävyys onkin :D. Onneksi tie ei ole niin lähellä meitä, että tarvitsisi pelätä Matildan joutuvan sinne yksin. Niin kauas neiti ei sentään saa yksin käpytellä.

Syysvaatteet ja kamppeet ovat jokseenkin hankittu, mutta tuntuu että koko ajan tarvetta jollekkin vaatteelle. Nyt kaivattaisiin kevyttä toppatakkia/lämmintä takkia, jota voitaisiin käyttää automatkoilla ja kauppareissuilla kylmien ilmojen tullessa. Myös talvikengät ovat hankintalistalla. Minulta kysyttiin postausta tyttöjen lastenvaatteista.. siitä mistä niitä löydän? ja mitkä olen kokenut hyviksi?

 Lemppari kauppojani ovat olleet Lindex, Benetton ja Zara. Koot täytyy valita kaupan mukaan, sillä Zarassa ja Benettonilla on hoikkaa ja pienempää mallia suhteessa Lindexiin. Eteenkin Lindexin alet ovat olleet ykköskohteeni. Näiden liikkeiden vaatteet ovat pysyneet todella hyvässä kunnossa lukuisista pesuista huolimatta. H&M:stä ollaan ostettu myös paljon perus kulutustavaraa ja sekin on osottautunut hinta-laatusuhteeltaan hyväksi. Mm. sukat, hiuspannat+ponnarit ja monen monet pipot olen ostanut Hennesiltä. Kaikista eniten olen kuitenkin tehnyt ostoksia kirppareilta. Varsinkin Matildan ollessa pieni. Parhaimmillaan olen tehnyt todella hyviä ja kivoja löytöjä. Viime viikolla löysin Matildalle ensi kevääksi GAPin farkkutakin 2e hintaan. Se oli täysin ehjä ja materiaaliltaan erittäin miellyttävän tuntuinen. Tietysti mulla on ollut kirpparikäyntejä joilta ei ole tarttunut mitään mukaan, mutta harvemmin niin kuitenkaan käy. (Eikä sovi unohtaa kaikkia määriä vaatteita mitä Matilda on saanut kummeiltaan sekä muilta läheisiltä.. Kiitos heille <3)

On varmasti paljon lapsesta kiinni, että mitkä vaatteet kokee hyödylliseksi. Matilda on esim aina ollut lämminverinen ja hikoontuu helposti jos on liikaa päällä. Näin ollen siirryttiin melko varhain paita malleihin bodyjen sijaan. Tietty meiltä löytyy myös muutamat bodyt, mutta paidat ovat olleet meillä ne kätsymmät. Sukkahousuista olen tykännyt syntymästä lähtien. Ne ovat sopivan lämpimät, mukavat ja vauva pääsee hyvin liikkumaan niissä. Ylipäätään liikkuvuus ja mukavuus ovat olleet mulle tosi tärkeitä seikkoja pukiessani vauvaa/taaperoa. En voi kuitenkaan kieltää ettenkö tykkäisi pukea Matildaa mielstäni kauniisiin ja söpöihin vaatteisiin. Onneksi nämä kaikki seikat voi yhdistää!

<3Sara

kegät-adidas, housut-zara, trikoopaita-lindex, neuletakki-lindex, ponnari-hm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Maria 10.09.2015

  Hei, kiitos vaateaiheesta, muistaakseni mie taisin ainakin tätä kysyä 🙂 samoilla linjoilla olen ajatuksieni kanssa ollut ja jokainen lapsi yksilönään tietenkin pukeutumisessa otettava huomioon 🙂
  Raskauden loppusuoralla mennään ?

  Vastaa
 2. Mira 10.09.2015

  Poika on nyt puolitoista vuotias, hän tykkää kans kävellä paljon, tai olla ylipäätään ulkona. Meillä kans tuppaa pieni kävely venymään pitkäksi, koska kaikki kivet, kävyt ja oksat on pakko poimia ja tutkailla :D. Kaikista paras juttu on ku pääsee koirien kanssa lenkille, pojalla tietysti oma pehmo- koira mukana :D.

  Mukavuus on myös itsellä ykkös kriteeri lasten vaatteiden valinnassa, ei sitä itsellekään tuu puettua ikävän tuntuisia vaatteita (:

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.09.2015

   kuulostaa tutulta 🙂 Sama homma itsellä, että pitää olla mukavat vaatteet päällä!

   Vastaa
 3. taskuapinat 10.09.2015

  Moikka! Ihan pakko kysyä, miten ihmeessä saat Matildan hiukset kiinni 😀 ? Jannika juoksee ja rimpuilee karkuun kun koitan laittaa ponnaria 😀
  Tää ihmettely noilla tytöillä on kyllä ihanaa, meillä jäätiin sade päivänä n.20min tutkimaan miten vesipisara häviää lätäköstä ja miten se tekee ympyrän kun tippuu siihen 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.09.2015

   haha, noi on lavastettu 😀 no ei vaan siis, meidän neiti repii niitä kyllä tasaseen tahtiin pois ja mä laitan takaisin päähän 😀 Välillä Matilda unohtaa ponnarin, jos hämään sitä ja sitten se saattaa pysyä vähän pidempään. Tykkäisin kyllä pitää vielä enemmän ponnareita ja pinnejä, mutta ei vaan jaksa vääntää 😀
   Ihana toi vesipisara juttu <3

   Vastaa
 4. Jessica 12.09.2015

  Moikka! Kerroit että teet löytöjä kirppikseltä. Mitkä kirppikset oot kokenut hyviksi? Tykkään myöskin kirppareista mut tiiän pk-seudulta vain pari hyvää 🙂 Tsemppiä loppuraskauteen!

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.09.2015

   heippa 🙂 Mäkin tiedän muutaman hyvän.. Eteenkin käyn lastenvaatekirppiksillä, eikä tällä hetkellä ole mitään suosikkia. Nella&Nuttu on ihan hyvä, tosin viimeaikoina siellä on ollut mielstäni aika kalliit hinnat. Sitten tykkärin Hippulasta ja rok clothingista.. joita ei enää ole 🙁
   Helsingissä oon jonkin verran käynyt.. enkä sieltäkään osaa mainita mitään erityistä. Vinkkaan heti jos löydän jonkun kivan!
   ps. Kiitti tsempistä <3

   Vastaa