kettiön seinä

yleinenTags:

Heippa! Niin siinä vaan kävi, että Mikolla napsahti meidän keittiön tapettiin hermo ennen mua. Tajuttiin heti asunto nähdessämme, että romanttinen kuviotapetti ei kolahda tyyliimme. Ajateltiin antaa sen olla, kunnes into iskee ja selviää tarkemmin mitä sen tilalle tulisi.

Nyt reilu puoli vuotta myöhemmin ryhdyttiin tuumasta toimeen ja tapetti sai kyytiä viime viikonloppuna. Haluamme tilalle jotain betoni henkistä ja nyt ollaan selailtu Decosin sivuja sekä tutkittu Kalklitir maalia.

Tapetin alta paljastui valkoinen seinä joka antoi vielä lisää puhtia sille, että seinä ei tule jäämään valkoiseksi/vaaleaksi. Keittiö itsessään on valkoinen ja moderni, joten tuntuu että hieman tummempi sävy herättää keittiön oikeuksiinsa. Valkoisen maalin joukosta kuultaa myös yrttien nimiä, jotka ovat olleet luultavasti sisustustarralla/maalilla kiinni.

Täytyy miettiä vielä tapetin viereisen seinän, tunto karhen maaliseinän kohtalo. Veikkaan, että tasoitetaan seinä valkoiseksi ettei harmaan sävyt valtaa kokonaan keittiötä.

Tällä hetkellä tapetti on poistettu seinältä, mutta välitilan lasi on paikallaan ja sen alla tapetti. Toivotaan, että saadaan projekti muutaman viikon sisään päätökseen.

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. taskuapinat 12.09.2015

  😀 ihanaa kun niin pienillä muutoksilla voi vaikuttaa koko ”huoneen” ilmeeseen 🙂
  Meillä vihdoin muutto (jippiiiii) ens viikonloppuna ja Jannika saa oman huoneen, ongelma tosiaan on vaan se et
  Mulla ei oo mitään aavistusta miten sen sisustaisin 🙂 mutta tästä kirjotuksesta taisinkin saada inspiksen 😉
  Kiitos paljon ♡
  Ihanaa viikonloppua teille <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2015

   Oi ihanaaaaaa!! Niin siistiä kun pääsee uuteen kotiin 🙂 Ja sehän on mahtavaa että kaikki ei oo heti päätettynä, niin voit rauhassa miettiä mikä toimisi parhaiten! Ihanaa viikonloppua myös teille kaikille <3 ja tsemppiä muuttopuuhiin!!

   Vastaa
 2. Maiju 12.09.2015

  Mun mielestä on hauskaa mitä kaikkea tapetin alta voi paljastua (niinkuin teillä noi yrttien nimet), varsinkin vanhemmissa taloissa. Usein tapetin päälle on vaan laitettu uusi tapetti, ja taas uusi ja..Onnea projektiin, omassa kodissa on ihana kun voi keksiä aina jotain uutta!

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2015

   Totta!! 🙂 mäkin mietin, että paljastuukohan monta tapettia alta.. hauskaa puuhaa kylläkin 🙂 Kiitos tsempistä! Kivaa viikonloppua 🙂

   Vastaa
 3. Nenni 10.08.2016

  Löytyykö kuvia millanen siitä tuli? 🙂

  Vastaa