keittiö- sneak peak

yleinenTags:

Moi! Täällä ollaan jo hyvässä vauhdissa keittiön seinän kanssa ja enää pitää odotella, että maali kuivuu. Maaliksi valikoitui rivedil sinfonia helmiäisstucco mikä uskallettiin napata kaupasta kerta katsomalla mukaan. Vertailin värisävyjä Decosin myymälässä lamppujen alla sekä ulkovalossa. Onneksi tuli valittua oikea sävy, koska helposti saattaisi valita liian tumman/vaalean.

Myönnettäköön, että itse työtä en juurikaan itse tehnyt. Hoidin lähinnä siivoamisen, ruuanlaiton ja Matildan leikittämisen. Ensimmäisen kerroksen jälkeen maali miellytti jo paljon, mutta toisen kerroksen jälkeen se oli juuri sitä mitä haimme. Olen tyytyväinen kylmään sävyyn mikä sopii hyvin lattian ja keittiön kromipintojen kanssa. Betonihenkisyyttä sai myös hyvin maaliin ja sävyt vaihtelevat paljon valaistuksen mukaan. Pinta on myös jonkinverran helmiäinen ja taittaa hopeaan tietyssä valossa.

Kuvailen keittiötä enemmän kun saadaan välitilan lasi paikalleen ja kaikki kalusteet+peilit. Mitä mieltä ootte tässä vaiheessa?

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valmis…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Suvi 21.09.2015

  Sopii ihanasti teidän keittökaappeihinja on muutenkin aika raikas kokonaisuus! Tuutko vielä jossain vaiheessa näyttelemään salkkareihin, kun lähdit takaisin sinne Rovaniemelle?

  Vastaa
 2. Juuls 21.09.2015

  Todella hyvältä näyttää! Itsellä jos omassa asunossa olisi joku seinä johon tuollainen sopisi voisin itsekin harkita 🙂

  Vastaa
 3. Annika 21.09.2015

  Arvostatko faneja ??

  Vastaa
 4. Snaa 22.09.2015

  Hyvältä näyttää 🙂 Maalattiinko toi kokonaan pelkästään pensselillä ”miten sattuu”? Näyttää meinaa just siltä, siis hyvässä mielessä! 🙂 Haluaisin myös saman tyylisen, mutta toi maalausprosessi mietityttää! Mut jos voi maalata pensselillä ”miten sattuu” ni sopis ehkä mun kyvyille 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.09.2015

   Toi maalattiin lastalla ja kahteen kertaan. Tosi helppo! ja siihen saa kunnon ohjeet 🙂 Sen pystyy kyllä tekemään itse vaikka ei olisi kokemusta!

   Vastaa
 5. Noora 17.11.2016

  Heippa,

  Mistäköhän mahtaisin löytää tuota maalia? 🙂 Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.11.2016

   Decos 🙂 En nyt muista tarkkaan sävyn nimeä mutta kaupasta varmaan tietävät 🙂

   Vastaa