syysillat

yleinenTags:

Matildan 1,5v päivän karnevaalikeksit

Sisarukset

Sukulaiset

Pitkät yöunet

Koulutehtävien teko ja taistelu itseään vastaan.. saanko kaiken valmiiksi

Syysvörit

Kynttilät

Iltapalat

Viikonloppu

Huomenna alkaa uusi viikko ja meillä se on ihanan väljä. Saan olla paljon Matildan kanssa kotosalla ja ottaa muutenkin rennommin. Tekee ihan hyvää välillä! Meidän pitäis mennä ostamaan Matildalle uusia vaatteita ja samalla toivon löytäväni sen oikean sohvapöydän. Neidin käsievarret ja pohkeet alkaa olemaan turhan usein esillä, joten uusia olovaatteita olisi hyvä hommata. Haluaisin myös keksiä jonkun ratkaisun tytön huoneen peililiukuoviin, sillä jos Matildan on hetkenkin huoneessaan yksin niin kaappien alaosuudet on revitty alas. Oon liian monta kertaa saanut viikata vaatteita ees-taas viimeisen kuukauden aikana. Pitääkin heti googlailla, että löytyykö asiaan jotain ratkaisua. 🙂 Vatsassani vauva on nyt n.1kg kokoinen ja hieman isompi kuin Matilda tässä vaiheessa. Liikkeet tuntuu oikein hyvin ja niiden perusteella luulen, että hän on asettunut sivuttain. Neuvolaa on aika harvoin, mutta en ole kokenut sitä tarvitsevani. Voihan sinnekkin aina soitella jos tulee jotain kysyttävää tai huolenaihetta. Miten kanssa odottajilla menee?

<3Sara

ps. mun piti kuvata teille keittiön valmista seinää heti kun saatiin se valmiiksi, sillä luulin että asetetaan siihen sama iso peili. Nyt en olekkaan yhtään varma! Haluasin siihen ehkä jonkun kollaasin tai kapean hyllyn minkä päälle voisi asetella valokuvia, piirrustuksia tai vaikka jonkun kukan. Nyt siis annetaan seinän olla ja mietitään rauhassa ennen kun porataan.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Sarkkukai 27.09.2015

  Heippa Sara! Oon jo jonkin aikaa ihastellut teidän perhettä ja silloin tällöin seuraillut sun blogia. Nyt kuitenkin kulenaana kesänä oon alkanut käydä lueskelemassa täällä säännöllisemmin, osasyynä varmaan se että ollaan varmaankin melko samoilla raskausviikoilla odottamassa. Musta on ihana lukea kaikkia mietteitä ja valmisteluja mitä teidän tulevaan vauvaan liittyy. Vaikkakin vain näin internetin välityksellä, koen saavani tietyllä tavalla vertaistukea lukiessani tätä blogia, kun omassa ystäväpiirissä ei muita samassa elämäntilanteessa olevia ole. Lisäksi oon tykästynyt kovasti siihen, miten positiivisella ja elämää rakastavalla asenteella kirjoitat tätä blogia, on aina mukava tulla lukemaan uusia postauksia. Myös Instan välityksellä on ihana päästä kurkkaamaan, millaista teidän lapsiperheen arki on 🙂

  Tsemppiä kovasti sinne teille syksyyn, erityisesti sinulle kun jaksat niin monenmoista odotuksen ohella <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.09.2015

   Ihana kuulla <3 Itse hurahdin myös muutamaan blogiin kun odotin Matildaa.. se on ihan parasta kun saa just sitä vertaistukea ja vinkkejä kaikkeen 🙂
   Kovasti onnea sinne odotukseen, pianhan se vuosi jo vaihtuu ja vauvat ovat täällä!!! 🙂 toivottavasti "nään" sua täällä kommenttien joukossa <3

   Vastaa
 2. Anna 27.09.2015

  Voi kuinka kauniin tunnelmallisia kuvia! 🙂 Milloin sulla on laskettu aika?

  Vastaa
 3. Anni 27.09.2015

  Ihania kuvia 🙂 Harmittaa kun en oo ehtinyt lukemaan sunkaan postauksia pitkään aikaan, koska koulu vie niin paljon aikaa…

  Vastaa
 4. Janna 28.09.2015

  Ihania kuvia! Meillä oli kanssa tommonen iso möhkälesohvapöytä ja haluaisin nyt kevyemmän, pienemmän ja pyöreän tai pyöreähkön tilalle, ettei olisi teräviä kulmia. Kerro ihmeessä sun löydöksistä! Meillä pikkujätkä on ihan älyttömän aktiivinen ja pyörii ja potkii melkein enemmän ku nukkuu. Nyt oon jo alkanu heräilemäänkin siihen välillä, toivottavasti saan pitää edes kohtuulliset yöunet, koska tää syksy on vähän liian rankka jo muutenkin. Se näkyy suppareina ja ajoittaisena pahoinvointina, plus tietty jäätävänä väsymyksenä. Lääkäri laitto mut saikulle, mutta oon silti käynyt luennoilla. Mihin asti sä meinaat käydä töissä? 🙂 mun pitäis äitiyslomallakin vielä käydä joulukuun alkuun asti, mutta nyt luulen, ettei se onnistu. Saa nähdä. 🙂

  Ihanaa alkanutta viikkoa teille! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.09.2015

   Sama homma täällä.. mahassa on mekoinen meininki välillä ja harjoitussupistuksia tulee tasasin väliajoin. Huomaan kyllä, että jos ite viiletän niin maha alkaa heti reagoimaan.. eli yritän ottaa mahd rennosti aina kun voin. 🙂 Mun pitäisi jaksaa vielä muutama kuukausi töissä ja jään äippälomalle sitten reipas kuukausi ennen laskettua aikaa 😀 jännää! Tsemppiä sulle kovasti sinne <3 Kyllä me jaksetaan, eikö!! 🙂

   Vastaa
 5. anuu 29.09.2015

  mistä olette ostaneet noi ulkovalot? Tosi kivan näköset ja vähän erilaiset kun jotkut perus jouluvalot 🙂 Ihanaa loppuodotusta sinne!

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.09.2015

   Ne on Granitista ja ne voi laittaa myös sisälle! 🙂 Oon tykännyt niistä ihan älyttömästi. ja ne onkin olleet tuossa ympäri vuoden just siitä johtuen, että ovat tuollaiset tehdastyyliset. 🙂 Ihanaa viikkoa!!

   Vastaa
 6. Nea 30.09.2015

  Oi, ihanasti teidän kodin lämmin tunnelma välittyy kuvista! <3 Tuohon pikkuneidin huoneen vaatekaappiongelmaan niin oiskohan minkäänlaista ritilää tmv. mahdollista laittaa siihen nojaamaan niihin hyllyihin? Ja jos ne vaatteet on sellasissa ikean korihässäköissä niin niihin sais ainakin jonkun kepakon pystyyn niin ettei niitä laatikoita saa auki. Onpas hyvin epäselvästi selostettu, mutta on niin kauheen vaikeeta selittää kun ei voi samalla näyttää 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.10.2015

   luulen että tajusin mitä meinasit 🙂 Kiitos vinkeistä… pitääpä yrittää nyt perehtyä asiaan 😀

   Vastaa
 7. Omppu 10.03.2016

  Moikka,

  mistä nuo ihanat betonituikut ovat? Tosi kivat!

  Vastaa