päivän kuulumiset

yleinenTags:

Moi! Tänään ollaan aamu ja aamupäivä pyöritty siskon ja Matildan kanssa kaupoilla. Mukaan tarttui rentoja tarhavaatteita, yöpukuja (parhaita mielestäni on ne joissa on vetskari ja sukkaosuudet.. kuulemma ne myydään myös aina ekana loppuun), valopallot neidin huoneeseen ja kengät. Lounasteltiin myös yhdessä ja käytiin katsastamassa Espooseen avattu uusi sisustusliike Monday To Sunday. Sieltä siskolleni löytyi iso ruskean värinen talja.

Nyt lähden Helsinkiä kohti tapaamaan kaveriani ja Lila pääsee mukaan. Mennään käppäilemään vanhoja kotikulmia, missä Lila vietti ensimmäiset pari vuotta elämästään. Tällä viikolla kirjoittelen sisustushommia ja mm. vauvan+taaperon ruokailusta. Voisin tehdä myös päivä mun kanssa postauksen, kun niistä pitää niin moni. 🙂 Ihanaa viikkoa tyypit! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Mirre 29.09.2015

  Löysin blogisi pari päivää sitten ja pakko oli heti kahlata kaikki vanhat postaukset läpi 🙂 tosi kivasti kirjotat ja jotenkin super hyvä tunnelma täällä sun blogissa 🙂 ehdottomasti jään seurailemaan, ihanaa syksyn jatkoa! 🙂

  Vastaa
 2. viivielisabet 29.09.2015

  ihanat kuvat <3 ja joo,tee ihmees jossain vaihees "päivä mun kanssa",ne on niiin parhaita <3 minkä ikänen Lila olikaan??❤️❤️

  Vastaa
 3. Tukkaongelmainen :D 30.09.2015

  Pakko kysyä, ootko antanu oman värin kasvaa hiuksiin vai värjätty tyvi? 😀 Värjään ite vaalealla ja nyt on päässy venähtämään tyvikasvu.. oon päiviä miettiny antaisko kasvaa vaan vai värjätä pois!?

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.10.2015

   joo oon antanut kasvaa 🙂 se alotettiin niin että raidotettiin vaalealla, eikä laitettu koko tyveä.. sitten pikku hiljaa jätin raidoituksen!

   Vastaa