Beigeä

yleinenTags:

Moi! Tässä asua viime viikolta, kun oltiin menossa vanhempainiltaan. Tämä paksu neule oli lemppareitani myös viime raskaudessa. Vielä se on tosin vähän liian lämmin sisätiloissa.. mä kun oon niin lämminverinen. Myös beige värinä tuntuu todella omalta ja sitä on helppo pitää päällä.

Mietin juuri yksi päivä, että odotus synnytystä ja vauvan syntymää kohtaan alkaa tulla lähemmäksi. Koko raskaus on mennyt niin nopeassa tahdissa ja en ole kokenut sitä yhtään pitkä veteiseksi. Tietysti voin kuvitella, että ne piiiitkät päivät ovat sieltä vielä tulossa. Taapero ja työnteko auttaa kummasti siinä, että ei kerkiä sen suuremmin asiaa pähkäillä. Mulla on monta ystävää samassa tilanteessa, joten niiden kanssa on kiva höpötellä kaiken maailman äiti-, äitiys- ja synnytyshommia.

Nimen mietintä on myös kovasti käynnissä ja ainakin yksi vahva suosikki on jo olemassa. Kirjoittelen aiheesta erillistä postausta tällä viikolla. 🙂

Nyt kivaa alkanutta viikkoa! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Laura 05.10.2015

    Aivan pakko tulla välillä kommentoimaan! Oon jo pitkään sun blogia seuraillut ja sun postauksia lukiessa tulee vaan aina niin hyvälle tuulelle sekä sun oma positiivinen asenne välittyy selvästi lukijalle. 🙂 Tosin oot varmaan tarkoituksellisesti jättänyt negatiivisemmat asiat ulkopuolelle, mutta juuri tälläisenä ”kevyenä” tätä on kiva lukea!

    Vastaa
  2. annika 05.10.2015

    Millon teidän toisen lapsen laskettu aika on? 🙂

    Vastaa