hulinaa

yleinenTags:

Heippa! Isot hupparit ja löysät farkut on mulla nyt se juttu. Oon aina kertonut, että mukavuus on mulle tosi tärkeätä pukeutumisessa ja siksi mun kaapista ei juurikaan löydy mitään puristavaa tai kiristävää. Tietty tällä hetkellä monetkin paidat ja housut kiristää tai ei mahdu päälle. 😀

Yritän aina ostaa oikean kokoisia vaatteita ja käytän siihen mietintää. Joskus nuorempana muistan, että ostin takit melkeinpä aina liian pienenä. Nyt en ymmärrä miksi!! Pidän takkia lähes aina auki, mutta onhan se nyt sata kertaa mukavampi jos se on oikean kokoinen ja mahdollisesti vetää myös villapaidan alle. Joissain malleissa vaatteet näyttävät paremmalta jos ne ovat piukkoja, mutta tällöin en tee ostapäätöstä. Nykyään menen kyllä niin mukavuus edellä, vaikka onhan ulkonäkökin mulle tärkeätä. Siskollani oli taas päinvastainen ongelma, kun huomasin hänen valkkailevan usein jopa kaksi kokoa liian isoja vaatteita. Pakotin hänet nappaamaan sovituskoppiin mielestäni hänelle oikeaa kokoa ja siitä lähtien siskoni on ostanut ”oikean” kokonsa mukaan. Hän ei ollut vain oikein ajatellut asiaa sen kummemmin ja valkkaili aina liian isoja vaatteita, vaikka onkin todella siro nainen. Tietty kaikki oversize vaatteet ovat asia erikseen ja niidenhän kuuluukin näyttää isoilta. 🙂

Nyt jo fiilistelen raskauden jälkeistä aikaa ja sitä, että kroppa palaa pikku hiljaa ennalleen. Mietin, että pistän forever21 joulun jälkeisistä aleista uusia vaatteita tilaukseen ja samalla karsin vaatekaappia vanhoista vaatteista. Nyt maha alkaa olemaan jo sen kokoinen, että täytyy vähän katsoa mitä päälle laittaa.. mutta oonhan jo viimeisellä kolmanneksella.

Tänään on hoidettavana liuta asioita ja iltapäivästä suunnataan tytön kanssa uimaan. Kivaa päivää! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Annina 07.10.2015

    Uskomatonta miten nopeasti aika on kulunut! Oot jo viimeisellä kolmanneksella ja musta tuntuu, että vastahan kerroit raskaudesta 🙂 Näytät upealta!

    Vastaa