sohvapöytä – the one

yleinenTags:

Moi! Viimein pääsen esittelemään tämän ihanuuden minkä löysin Cobellosta muutama viikko takaperin. Kuten oon aikaisemmin maininnut, niin vanha sohvapöytämme tuntui jotenkin isolta ja massiiviselta.. Oli koko ajan se tunne, että se on tiellä. Ilman sohvapöytää emme kuitenkaan halunneet olla, sillä tykkäämme niin paljon syödä ja juoda olkkarissa. Näin ollen olohuoneessa on pakko olla laskutilaa. Tykkään (=tykkäsin) myös tehdä kaikenlaisia asetelmia sohvapöydälle, mutta ehkä niiden aika koittaa taas kun lapset ovat vähän isompia. Kooltaan vanha pöytämme oli 118×75, kun taas uusi pöytämme on neliönmallinen ja kooltaan 80×80. Istuu koonsa puolesta juuri täydellisesti olohuoneeseemme.

Vanha sohvapöytämme oli yksi ainoita jäljellä olevia huonekaluja, minkä olemme ostaneet ensimmäiseen kotiimme. Miltein kaikki kalusteista on vuosien varrella vaihtuneet ja tilalle on tullut ”harkitumpia” ja enemmän meidän näköisiä kappaleita. Mietimme pitkään uuden sohvapöydän hankkimista ja sopivaa ei tuntunut löytyvän mistään. Joko ne olivat liian matalia, liian kookkaita/massiivisia tai liian hintavia. Lasia emme halunneet, sillä ajattelimme että se voisi tuottaa ongelmia pienten kanssa. Etismme jotain yksinkertaista, särmikästä ja ”kevyttä”.

Tämä metallinen sohvapöytä tai oikeastaan sivupöytänä myynnissä ollut kappale osui silmiini, kun kävimme ensimmäistä kertaa Espoon Cobelossa. Räpsin siitä kuvia ja kotona sanoin Mikolle, että mun on saatava se. Siinä nimittäin yhdistyy kaikki mitä sohvapöydältä toivon. Metalli tuo myös kivaa tehdasmaista ripausta kotiimme ja sopii särmikkyydellään muuten niin pehmeään linjaamme. Lisäksi pidin erityisesti Cobellon liikkeestä sekä heidän upean kattavasta tarjonnasta ja otin kyseiseen liikkeeseen yhteyttä. Ilokseni he halusivat tehdä kanssani yhteistyötä. Kävin tällä viikolla kuvailemassa tuota aivan ihanan sisustusliikettä, joten Cobellosta ja ajatuksistani sunnuntain sisustuspostauksessa lisää. Toivottavasti saan kerrottua ja näytettyä teille paljon vinkkejä, sillä itsellä on nyt sisustusbuumi päällä.

Mitä te tykkäätte uudesta pöydästä? <3Sara

(sohva-isku, matto-kodin1, tyynyt-HMhome, nojatuoli-woodnotes, sohvapöytä-cobello*saatu, betoniruukku-granit)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 kommenttia

 1. milou 09.10.2015

  Wow, just perfect! ❤

  Vastaa
 2. KirsiH 09.10.2015

  Entä mistä tuo ihana lamppunne on :)?

  Vastaa
 3. Juuls 09.10.2015

  Todella kivannäköinen pöytä! 🙂 itsekin olen tottunut siihen että olohuoneessa on sohvapöytä ja kun nykyiseen kotiin ei mahdu niin ei ole kyllä mitään paikkaa mihin laskea tavaroita sohvalta.. Paitsi lattia 😀

  Vastaa
 4. petra 09.10.2015

  Oi ihanan tilava mutta silti kevyt tuo pöytä! Meillä on sohvapöytähaaveet puoliksi haudattu kun ei oikein tiedetä millasta haluttaisiin 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.10.2015

   Totta! Meilläkin kesti pitkään, että löydettiin hyvä.. joten tsemppiä <3

   Vastaa
 5. Eve 09.10.2015

  Oi, näyttää hyvälle 🙂 ! Itellä on kauhee pulma olohuoneen pöydän kanssa. Sisustustyyli kun on hieman maalaisromanttinen niin hirveen vaikee löytää mitään kivaa pöytää. Tällä hetkellä asian ajaa tuollainen kirstu, mutta oon ihan kyllästyny 😀 tällänen ois kyllä tosi ihana, mutta valkoisen värisen. Hih! Saa nähdä! Hyvältä näyttää jokatapauksessa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.10.2015

   Hei jooo!! Valkoinen metallinen vois toimii kyllä tosi hyvin maalaisromanttisessa. 🙂 Kivaa sunnuntaita! <3

   Vastaa
 6. annika 09.10.2015

  Onhan se kiva, kun voi valita minkä vaan ja saada sen…

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.10.2015

   jos jaksaa tehdä kovasti töitä, uskon että voi tosiaan saada sen mistä haaveilee.. Harvalla se kuitenkaan nyt niin on että voisi vain valkkailla 😀 ei ainakaan minulla.

   Vastaa
   • annika 11.10.2015

    Lähinnä tarkoitin että kun tuokin pöytä taitaa olla aika arvokas.. Saat ilmaiseksi älyttömän arvokkaita tavaroita kuuluisuutesi takia.

    Vastaa
 7. Laura 12.10.2015

  Pakko nyt uskaltautua ekan kerran kommentoimaan blogiisi, viitaten tuohon yllä olevaan kommenttiin vain, että kovan työn tulosta ja kovaa työtä se kuuluisuuskin on. Ja se liittyykö se edes tähän mitenkään. Ja tämänkin pöydän eteen teit työtä, joten aivan turha kommentti annikalta että ilmaiseksi olisit sitä saanut. Tykkään lukea blogiasi, sisustus aiheet sekä lapsiin liittyvät postaukset kiinnostavat näin intohimoisena sisustajana ja 1-vuotiaan tytön äitinä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.10.2015

   Kiitos viestistä. <3 Ihanaa ymmärrystä! Meillä taitaa olla paljon yhtäläisyyksiä ainakin sisustuksen ja pikku neidin suhteen 🙂 Mukavaa syksyä teille!

   Vastaa
 8. anuu 25.11.2015

  minulle tuli hirveä nahkasohva villitys! Mistä tuo sohva on ostettu ja entä tuo matto? Olen pitkään haaveillut ton tyylisestä matosta, mutta mistään ei löydy.
  Sohva todella laadukkaan näköinen! (Y)

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.11.2015

   Sohva on iskusta.. siihen piti kyllä satsata, mutta on ollut täysin sen arvoinen! 🙂 Matto on kodin1, todella hyvä hinta-laatu suhde.. ja mainio siitä että mahtuu pesukoneeseen, jos likaantuu!

   Vastaa