Cobello love

yleinenTags:

Heippa! Kuten viikolla mainitsinkin, niin kirjoittelen tänään Cobellosta josta löysin sohvapöytämme muutama viikko takaperin. Kävin kuvaamassa siellä, kun halusin päästä jakamaan myös teille mielikuvia siitä kuinka ideoita alkoi tulvia niin sisustusrikkaassa ympäristössä. Innostuin jopa kattauksista, mikä on aika ennennäkemätöntä. 😀

Cobello löytyy Espoon Suomenojalta ja Vantaan Petikosta. Petikon liikkeessä olen joskus vuosia sitten vieraillut, mutta en muistanut yhtään miten ihana liike onkaan kyseessä. Espoon liike on kolmekerroksinen ja kattaa sisälleen kaiken mahdollisen mitä voi toivoa. Liikkeestä pystyi myös hyvin bongaamaan tulevia sisustuksen trendejä, jotka on nähtävissä jo Ruotsissa ja Tanskassa. Jokin siinä on, että Suomeen saapuu kaikki aina vähän myöhemmin. Oli siis ilo huomata, että Cobello on selvästi askeleen edellä trendiasioissa.

Heidän valikoimistaan löytyy mm. Riviera Maison, House Doctor, Ocean House, TineK, trendikkäät Lakrids herkut.. ja monia monia muita.

Kuullessani Cobellon tarinan ja perheyritystaustan rakastuin vain entistä enemmän. Jaamme hyvin samanlaisen ideologian ja ajatusmaailman. He ottavat liikkeisiin vain laadukaita ja tarkoin valikoituja tuotteita sekä huonekaluja. Suuressa osassa on, että tuotteet ovat myös heille itselleen mieluisia. Minä taas bloggaan asioista joista todella pidän ja vastaan täysin itse sisällöstäni.

Kannattaa vierailemaan Cobellossa, jos se ei ole ennestään tuttu. Luulen, että meille se tulee olemaan kovassa käytössä myös lahjoja miettiessä. Nooh, löpinät sikseen ja annetaan kuvien puhua puolestaan. <3Sara

(ps. postausta ei ole suunniteltu yhteistyössä Cobellon kanssa, vaan olen tuottanut sen itse)

Keittiö & Kattaukset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olohuone

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tekstiilit & Matot

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valaisimet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruukut, ruuat ja koristeet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Emilia 12.10.2015

  Vautsi! Onpa TODELLA upean näköinen sisustusliike – en yhtään ihmettele, että inspiroiduit siellä asioidessasi! =)

  Vastaa
 2. Nora 15.10.2015

  En ymmärrä, miksi haluat mainostaa yritystä ilmaiseksi?

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.10.2015

   Kysymyshän ei ole mainostamisesta, joten en aivan ymmärrä mitä tarkoitat.. Kivaa viikonloppua! 🙂

   Vastaa
 3. Minna 10.08.2016

  Mä sain keskikokosen halvauksen kun kattelin näitä kuvia…:D oon ihan sisustushullu ja tää on niin sellane tyyli mitä rakastan, apua, mä oon vieläki ihan hurmoksissa. Pakko käydä, kiitos vinkistä! 🙂

  Vastaa