syysloman puustit

yleinenTags:

Moi! Intouduin pitkästä aikaa leipomaan korvapuusteja ystäväni ollessa kylässä ja viihdyttäessä Matildaa. Leivoin kolme peltiä erikokoisia pullia ja en säästellyt voissa, sokerissa tai kanelissa. Pullista tuli hyviä ja saatiin iso kasa niitä myös pakkaseen. Matilda tykkäsi myös pullista ja saikin maistella niitä mini koossa. Tein puustit kinuskikissan reseptin mukaan.. (osa pullista on tummempia, koska Mikko tykkää tummemmasta paistopinnasta, niin paistoin 50/50)

Tänään meillä alkoi syysloma viikko, joten kaikkea kivaa ja leppoista on tiedossa. Matilda on meidän kanssa kotosalla tämän viikon, joten hänelle tulee pieni breikki tarhaelämään ja saadaan nauttia vain toistemme seurasta. Eilen starttailtiin lomaa perheeni kyläillessä ja leivoin croisantteja sekä porkkanakakun. Muuten viikon suunnitelmissa on ystävien+perheen näkemistä, Tallinnan päiväreissu ja kotona oloa. Tänään lähdetään uimaan, kun Matilda on siitä niin kovasti innostunut. Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. salla 12.10.2015

  Moikka ,

  Oletko tietoinen, että ainakin minulla blogisi jumittaa ihan hirveästi joka kerta kun avaan blogin tulee ilmoitus että ”internet pysäytetty” joskus pääsen lukemaan postausta puoleen väliin ja joskus se taas tulee heti. En tiedä onko minun puhelimessani vika vai missä mutta muilla sivuilla ollessa ei tapahdu tuollaista. Tarpeeksi monta kertaa kun yrittää saa aina kyllä postauksen luettua 😀 kivaa syksyä!:) ja olisiko mahdollista saada porkkanakakun reseptiä tänne 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.10.2015

   Kurja kuulla!! Pitää kysellä, josko siihen löytyy apua! Toivotaan ettei ongelmat jatku 🙂 Kiitos viestistä!! jaaa hei porkkanakakku löytyy kun googlaa ”porkkanakakku vuodatus”. <3

   Vastaa
 2. Miia 12.10.2015

  Ei mulla ainakaan jumita tää sivu 🙂 Ihania pullia, alkoi itsekin tehdä mieli leipoa!

  Vastaa