cococould

yleinenTags:

Moi! Nyt ollaan kyllä vedetty niin pitkään syksyyn lämpimillä säillä, että välillä oon erehtynyt pukeutumaan aivan liian vähiin vaatteisiin. Onneksi oon liikkunut paljon autolla noina päivinä milloin moka on sattunut, niin en oo kerinny paleltumaan. Viikonloppuna kaivoin paksummat takit esille ja vaikka ne ei kiinni menekkään niin lämpöä riittää hyvin. Viime raskauden selvisin ilman isompaa takkia/äitiystakkia, koska käytin todella paksuja villaneuleita takin alla. Tämän raskauden kanssa en hommaa mitään uutta takkia, koska vauvan on tarkoitus syntyä vuodenvaihteen tienoilla. Näin ollen tammi-helmikuun kovat pakkaset vietetäänkin ilman isoa kumpua.

Meillä on tänään Matildan 1,5v neuvola, jota odotan kovasti. Ihana nähdä kuinka tyttö on kasvanut ja kehittynyt, kun edellisestä neuvolakerrasta on jo puoli vuotta. Illasta mennään serkkutytön luokse leikkimään. Heei, onko teillä postaustoiveita? <3Sara

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Sanna 13.10.2015

  Olis kiva lukea postaus ja mietteitä, millaisena mielikuvana näit oman elämäsi vaikka vielä 8vuotta sitten 🙂 itse tiesin haluavani lapset nuorena ja se ”kliseinen” 3lapsen perhe on aina ollu jotenkin ”mun luku” ja unelma. Kun itse oli opiskellut ammatin ja työpaikkakin oli, unohtamatta sitä ihanaa miestä, josta tuli lopulta oma aviomies ja oli lapsia siunaantunut myös ”jo” se 2, kutkutti takaraivossa että josko vielä se kolmas. Vaan kappas, meidän ylläriksi pieniä olikin tulossa kaksi. Joten lapsiluki tuplaantui kertaheitolla. Se ”unelmien” 3lasta ja omakoti on vain pieni pala mennyttä unelmaa. Tällä hetkellä unelma on niin paljon suurempi kun lapsia on muutaman kuukauden päästä 5. Vielä muutama vuosi en olis uskonu että oltaisiin tässä, missä nyt ollaan. Kaikkea hyvää loppu odotukseen. 🙂

  Sanna Somppi

  Vastaa
 2. elisa 13.10.2015

  Nykyään ihmiset ovat kauhean kiireisiä, stressi on ikään kuin muodissa, valitettavasti, mutta aina sun blogia lukiessa huokuu kiireettömyys, rentous ja arjen rauhallisuus.. Tekisitkö postauksen missä kerrot miten toimit päivisin oman rentoutumisen eteen, onko esim.sisustuslehtien selailu/oman kämpän sisustaminen osa rentoutumistasi, onko sinulla herkutteluhetkiä säännöllisesti, mitkä kuuluvat sinun herkkuihisi joita tykkäät nauttia rentoutuessasi? Näin syksyisin ihmisillä on kiire, joten olisi kiva saada rentoa postausta teidän perheen rentoutumistavoista/arjen irtiotoista 🙂

  Toinen postaus olisi kiva kuulla suhteestasi terveellisiin elämäntapoihin. Mitkä asiat ovat sulle tärkeitä terveellisessä elämässä? Olen lukenut blogistasi kun teet itse matildalle ruoat, mikä on musta tosi hienoa ja näin tyttökin saa keholleen vähemmän lisäaineita sokeria yms. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.10.2015

   Todella hyviä postausvinkkejä! Kiitos! Mielellään totutan <3 Kaikkea hyvää sinne!

   Vastaa
 3. Eeva 14.10.2015

  Voisitko kirjoittaa sun töistä 🙂 millainen on peruspäivä ja mitä se sisältää.

  Vastaa
 4. milsil 14.10.2015

  Voisit tehdä postauksen rauskaudestasi(molemmista). Oliko pahoinvointia? Kävitkö synnytysterapiassa(en mä tiiä millä nimellä kutsutaan),miten huomasit olevasi raskaana,Halusitko tytön vai pojan? Ja kaikkea tällästä perusjuttua raskaudestasi(:

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.10.2015

   Heippa, juu voisin jossain vaiheessa kirjoitella taas raskausjuttuja 🙂

   Vastaa
 5. Nina 15.10.2015

  Sun blogia on ihana lukea, saan paljon energiaa sulta! Et ole tekopirteä, vaan oikeasti teet paljon onnellisuutesi eteen. 🙂
  Mä haluaisin postauksen siitä, miten julkisuus vaikuttaa sun elämään, plussineen ja miinuksineen. Tullaanko esim. kaupassa juttelemaan? Saatko olla julkisesti rauhassa vai kuiskutteleeko ihmiset? Kaikkea vastaavaa. 🙂 Niin ja tietysti nyt lasten myötä, onko sulla paineita siitä, että muut arvostelis sun kasvatustyyliä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.10.2015

   Kiitos postausvinkeistä ja kommentista ylipäätään 🙂 Voisin kirjoitella aiheesta jossain vaiheessa!

   Vastaa
 6. Jamina 15.10.2015

  Moikka ihana Sara! Toivoisin että tekisit postauksen tosta sun porkkanan kakun ohjeesta. Olen itsekkin tehnyt sitä ja haluaisin tietää miten sinä teet sen ? Haluaisin myös tietää minkä laista sun milestä oli tehä nightmare elokuvat ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.10.2015

   Oon tehnyt ne reseptillä, minkä löytää jos googlaa ”porkkanakakku vuodatus”.. Toimii aina 🙂 Ihanaa viikonloppua!!

   Vastaa