pystyraitaa

yleinenTags:

Moii! Tänään tiedossa on päiväreissu Tallinnaan Siskon ja hänen poikansa kanssa. Matilda on siis ainakin tohkeissaan aamusta iltaan, kun on seuraa ja ympärilleen katseltavaa. Tarkoituksena on mennä kylpylään, syödä hyvin ja käydä muutamissa kaupoissa. Huomasin eilen, että Helsingissä oli suht paljon season saleja ja teinkin Matildalle + uudelle tulokkaalle muutamia kivoja löytöjä. Toivotaan, että Tallinnassakin olisi aleja.

Matildan 1,5v neuvola meni tosi hyvin ja neiti kasvaa sekä kehittyy vauhdikkaasti. Kaikki mallillaan! 🙂 Raskauden suhteen siirrytään parin päivän päästä viimeiselle kymmenekselle, eli laskettu aika sen kuin lähestyy. Mulla on suht paljon työjuttuja seuraavan kuukauden verran tiedossa, joten aika menee taatusti yhtä nopeasti kuin tähänkin mennessä. Kaiken suhteen on kuitenkin tosi energinen ja hyvä olo. Unentarve ei tunnu olevan tällä hetkellä mikään älyttömän suuri, vaan virkeyttä riittää. Otan siitä kaiken irti! Kivaa päivää ja syyslomaa teille jotka sitä vietätte. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. petra 15.10.2015

    Oot varmaan kuullu tän jo liian monta kertaa (jos se on mahdollista) mutta raskaus pukee sua upeasti! hauskaa ja rentouttavaa päivää 🙂

    Vastaa