bleiseriä

yleinenTags:

Moi! Raskausaikana olen kokenut erityisen haastavaksi siistin ja virallisemman pukeutumisen. Kaikkea rentoa ja väljää on helppo vetäistä päälle, mutta kun täytyy olla ”edustavana” niin haasteet kasaantuu. Ongelmana on tietysti se etten omista äitiysvaatteita, joten mulla on vain oman kaapin liian pienet vaatteet käytössä. Niistä on vaikeaa löytää istuvia siistejä vaatteita, kun kaikki puristaa. Tämän raskauden luottovaatteeksi on noussut oversize bleiseri, joka mahtuu hyvin päälle eikä ahdista tai purista. Onneksi näitä virallisempia tilaisuuksia/tapaamisia on harvoin ja normi arjessa voin vedellä leggari+neule tyylillä. Tähän asuun yhdistin rennosti lenkkarit, mutta siistimmillä kengillä saisi heti virrallisempaa lookkia jos tarvitsisi. Eipä oo enää pitkä matka siihen, kun saan vaatekaappini vaatteet taas käyttöön. Voisin sitä ennen käydä sen läpi ja siivota tiptop. <3Sara
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *