herkkuleivät

yleinenTags:

Moi! Tässä kuvia viime viikonlopun herkkuleivistä. Rakastan herkutella aamupalalla ja syödä aamuisin pitkän kaavan mukaan. Arkena on parasta, kun aamut on pitkiä, rauhallisia ja ehtii juoda kahvin rauhassa. Onneksi kohta alkaa äippäloma ja sitten niitä aamuja on paljon. 🙂 Hyvällä ja runsaalla aamupalalla jaksaa pitkälle päivään. Lounaalla taas usein tulee syötyä kevyemmin, salaattia tms. Tänään ollaan aamu ja aamupäivä kotona, joten vietetään se viikonlopun tunnelmissa. Mukavaa päivää! <3Sara

Herkkupatonki- 

Patonkia, Voita, Kinkkua, Juustoa, Tomaattia, Suolakurkkua, Jalopeno täytteisiä oliiveja, Majoneesia, Mustapippuria

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Vierailija 22.10.2015

  Nam! Näyttää hyvältä. Mitä majoneesia käytät?

  Itsekin tykkään rauhallisista aamuista ja pitkän kaavan aamupalasta.. mutta.. eihän tuo meidän herra hätähousu vajaa 2v anna äitin rauhassa aamupalaa syödä. Heti pitäs olla leikkimässä ja touhuumassa. 😀 Antaako Matilda sun syödä ihan rauhassa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.10.2015

   Ihan perus majoneesia.. 🙂 Olisko felixin! Joo, no tietty tohina on päällä kun yritän syödä, mutta rauhassa se ainakin etenee kun pitää samalla vahtia tytön puuhia. Matilda myös saa maistella samalla kun mä syön, se tietty auttaa!

   Vastaa
 2. Katrianna 22.10.2015

  Nam, näyttää tosi hyvältä. Täytyypä kokeilla, kiitos vinkistä. 🙂

  Vastaa
 3. amanda-97 24.10.2015

  Pakko oli heti kokeilla, vaikkei kaikkia raaka-aineita löytynytkään 😀 jäi vähän puolitiehen tuo leipä, mutta superhyvää oli silti!! Olisi kiva kuulla lisää ruokavinkkejä, jos esim. teet smoothieita välipaloiksi tai muuta samantyyppistä :))

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.10.2015

   Okei, kiva kuulla 🙂 Juu reseptejä voisin tehdä useammin!!

   Vastaa
 4. mmndi 02.11.2015

  Vähän jälkijunassa tähän kommentoin :D. Vähä näitä ruoka kuvia fiilistelen.. Tuli mieleen oletko raskaus aikana nyt paljon miettinyt mitä saa/ ei saa syödä? Vai osaako ottaa rennomman otteen toisessa raskaudessa jo :)? Entä sushit? :).. Tuntuu et siihen on monta eri versioo saako vai eikö..
  Ja ei nyt en missään nimessä kysele sellaisella negatiivisella mielellä vaan ihan mielenkiinnosta ;)..

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.11.2015

   Mä oon ollut tosi rennolla otteella ruuan suhteen. Syön sushia, jos kala on tuoretta ja käytän muutenkin maalaisjärkeä noissa ruokajutuissa. Ensimmäisessä raskaudessa olin kyllä tarkempi ja söin ”varman päälle”, nyt otan paljon rennommin!

   Vastaa