alkuviikon sälää

yleinenTags:

Moi! Tänään päivä alkoi Matildan päiväkodin kuvauksilla ja siinähän kävi niin, että neiti kaatui päälleen viikonlopun talkoissa. Otsassa on kuhmu ja punasia viiruja, joten ainakin kuvasta on tulossa hyvin neidin luonnetta kuvaava. Tarkaan pähkäilin ja mietin mitä olisi kiva pukea kuvaukseen tytölle päälle. Nämä tarhakuvat, kun ovat niitä hellyyttävimpiä muistoja neidin kasvaessa. Halusin valita jotain Matildalle sopivaa ja hänen luonnetta kuvaavaa. Päädyin (=päädyttiin, Mikko oli auttavana silmänä sumplimassa) tummansiniseen playsuittiin missä on valkoisia pieniä pilkkuja. Saparot ja pinni oli tytöllä päässä vielä kun poistuin tarhasta, mutta se on tietysti eri asia pysyikö ne viittä minuuttia pidempää paikallaan. Heei, iso kiitos lukuisille kommenteille ja kertomuksille taapero hiuspostaukseen. Rohkaistuin kaikkien teidän neuvojen jälkeen päätökseen tasoittaa ja leikata hieman Matildan hiuksia. Ero tuskin on merkittävä näin alkuun, mutta taatusti siistimpi.

Omien hiuksien suhteen jännitys tiivistyy siitä mitä synnytyksen ja imetyksen jälkeen tapahtuu. Sen jälkeen toivon kuitenkin onnistuvani kasvattamaan kaaaauan himotun pitkän tukan. Onneksi omaa hiusta on kasvanut jo paljon ja hiukset ovat nyt suht hyvässä kunnossa, joten alku ei ainakaan ole pahin mahdollinen. Tietysti työni luonteeseen kuuluu oleellisena osana hiukset ja niiden muutoksiin täytyy vain sopeutua mikäli työ niin vaatii. Seuraavien vuosien aikana teen varmasti myös töitä, joissa hiusten päätäntävalta jää minulle. Tästä johtuen uskallan elätellä toiveita pitkistä hiuksista ja siitä että se tällä kertaa onnistuu. Toki eihän sitä ikinä tiedä mitä tuleva tuo tullessaan.

Tämä viikko on jo suunniteltu aika täyteen kaikenlaista puuhaa laidasta laitaan. Töitä, kavereita, uimista, bloggaamista ja vauva-asioiden hoitoa. Loppuviikosta pääsen pitkästä aikaan neuvolaan ja voisin kirjoitella sitten tarkemmin taas vatsan kuulumisia. Ihanaa alkanutta viikkoa.. Mä ostin eilen ensimmäisen purkin glögiä :)! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Elsa 28.10.2015

  Kiva tällainen yleispostaus, kaikkea tasaisesti. Kehtaanko kysyä et teetkö vielä kuvaustöitä kun vatsa on niin näkyvä jo? En kato telkkaria oikeen (i know i’m weird) niin en oo ajantasalla..

  Me saatiin just Adan päivähoitokuvat ja hih kun vein sen suoraan kuvaan ja SILTI tukka oli pörrössä ja panta vinossa 😀 Toivottavasti teillä parempi onni, vaikka täydellinen ja rakas prinsessa hän onkin vaikka olisi minkä näköinen vaan 😉

  Ps. Täällä edelleen yhdessä paketissa, 40+3

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.10.2015

   Teen töitä telkkarissa äippälomaan asti.. eli pitkään 🙂 Oi mikä ihana pörröpää teillä on ollut kuvissa, voin vain kuvitella kuinka suloinen! Huh, sulla on jännät ajat <3 TSEMPPIÄ!!!! ihanaa kun odotus pian palkitaan!

   Vastaa