nämä värit

yleinenTags:

Heippa! Käytiin viime viikolla Tapiolassa hamppareilla ja oli pakko pysähtyä kuvaamaan näitä ihania lehtikasoja. Matildalla sattui olemaan kivat kaupunkivaatteet päällä ja laitettiin hänet lehtien keskelle pyörimään. Sain kivoja kuvia esim. Joululahja kalentereja varten. Vuosikalenteri neidin kuvilla taisi olla viime Jouluna isovanhempien mieleen. Oon yrittänyt kantaa kameraa useammin mukana, niin että tulisi otettua tytöstä muitakin kuin kännykkäkuvia. Blogiin kuvaillessa vältän kasvokuvia, mutta niitäkin olisi tietysti kiva saada myös hyvälaatuisina. Ollaan välillä naureskeltu kuinka sukupolvien väliset kuvamäärät ovat kasvaneet viimeisten kymmenien vuosien aikana. Nykypäivän mineistä löytyy ensimmäisen vuoden ajalta toista tuhatta kuvaa ja saati sitten kaikki videoklipit mitä on tullut kuvailtua. Pitäisi yrittää teettää parhaat ja ikimuistoisimmat kuvat aikaajoin, niin että ne löytyisi muualtakin kuin koneelta/muistitikulta.

Ihanaa viikonloppua! Kirjoittelen huomenna neuvola+vauvakuulumisia. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Niinu 30.10.2015

  Ihania syksy kuvia <3 Tänä syksynä on ollut kyllä upeat värit! 🙂

  Vastaa
 2. Katri 30.10.2015

  Hei!

  Kysyn vielä uudelleen jos et huomannut aikaisempaa kommenttiani ”kynttilän valossa” postukseen. Eli mistä tuo aivan ihana kynttilänalunen on hankittu? 🙂

  Vastaa