keskiviikkoa

yleinen

Moi! Mulla on tänään vapaapäivä ja vietän sen rauhallisesti Matildan kanssa. Heräiltiin seiskan aikaan ja siirryttiin ennen lounasta kaupoille+kirjastoon. Kirjastossa kahlattiin ”Puppe saa pikkusiskon” kirjaa sekä lukuisia Herra Hakkaraisia. Neiti viihtyi älyttömän hyvin kirjastossa ja ostosreissulla ylipäätään. Mietin juuri kotimatkalla, että pian meillä onkin matkassa vauva mukana. Matildan kanssa on jo niin helppoa liikkua, mennä ja tulla. Tietty on niitä kertoja milloin kiukkua on paljon mukana ja kaikki menee jotenkin väärin päin, mutta pääosin meidän touhuaminen on aina tosi kivaa. Onneksi niin, koska pian meitä on täällä lisää ja en haluaisi silloinkaan linnottautua kotiin.

Nyt neiti nukkuu päikkäreitä ja mä suunnittelen joulukoristeiden hakua varastosta. Se voisi olla kivaa puhaa iltasella. Tämä on ensimmäinen Joulu nykyisessä kodissamme, joten mitään vakkari koristepaikkoja ei ole tullut. Pitää miettiä mikä sopisi mihinkin ja millaiset valot olisivat kauneimmat. Oletteko te aloittaneet jo koristelun? Ostin tänään myös lahjapaperia ja nauhaa. Teen usein samanhenkisiä paketteja ja tykkään tehdä niistä kauniita. Tosin yhtään Joululahjaa ei ole vielä tullut hankittua. Kuvailen Jouluista kotiamme, kun olen saanut kaiken laitettua. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. sikke 04.11.2015

  Kiitos ihanasta blogista ja siitä että jaksat panostaa siihen! Yksi asia minua on kuitenkin vaivannut jo pitkään, nimittäin kirjoitusvirheet; esimerkiksi Joulu -> joulu. Olisi hienoa jos kiinnittäisit näihin huomiota, olethan monelle esikuva. Kaikki me kuitenkin teemme virheitä eikä kaikille voi kukaan mitään! Älä muuta ihanaa kirjoitustyyliäsi!

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.11.2015

   Voih.. harmi, että asia vaivaa. Kirjoitan ajatuksen virtaa ja miellän joulun jotenkin niin isona, että oon vaan aina kirjoittanut sen isolla 😀 vaikka väärin onkin. Pitää tsempata!

   Vastaa
 2. essi 04.11.2015

  Eeeei en kestä noita suloisia pikkuvarpaita ja -sormia! Ihanaa syksyä teille!

  Vastaa
 3. Mari 05.11.2015

  Ihana tämä sinun blogi! Inspiroiva ja mukavaa luettavaa.

  Itse kaivoin eilen muutamia ei niin jouluisia koristeita esille. Yritän malttaa vielä ensi kuuhun ennen kuin kovin innostun 😀 Muutama joululahja on jo hankittuna. Joulunaika ja aaton odotus tuntuu lasten kanssa taas yhtä jännittävältä entä silloin kun oli itse lapsi.

  Aiheesta poiketen, mistä teidän tv-taso on ostettu?

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.11.2015

   Ihanaa, jos pidät blogistani 🙂
   Joo, oon ihan samaa mieltä tosta että lasten kautta joulu tuntuu ihan erilaiselta.
   tv-taso on ikeasta, ollaan oltu todella tyytyväisiä!!

   Vastaa
 4. sara 05.11.2015

  Moikka!

  Pisti silmään tuo lattialla pötköttelevä matto, onko se mistä ostettu? 🙂

  Vastaa
 5. Henriikka 05.11.2015

  Mä en oo viel aatellukka mitää joulu juttui. Mä alotan jouluvalmistelut vast sitte ku on joulukuu ja ollaa oikeesti lähellä joulua. Mutta tässä asiassa ihmiset on kyl tosi erilaisia. Jotkut saattaa ruveta valmistelee jouluu jo lokakuun alussa. Eikä se mua haittaa kunhan kaikilla on vaan hyvä joulumieli 🙂

  Vastaa
 6. Minea 05.11.2015

  Olisi kiva kuulla kokemuksiasi bugisten bee3 rattaista. Oliko sulla käytössä joku alennuskoodi kun tilasit babyhusilta ja mistä näitä koodeja voisi kärkkyä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.11.2015

   Ei ollut alekoodia.. Sellaisiahan löytyy netistä 🙂 Babyshop.com ista tilasin. Voisin tehdä bee rattaista erillisen postauksen!

   Vastaa
 7. nonae 18.11.2015

  Naurattaa katsoa teidän tyttöä (vaikkei kasvoja näekään). Meidän tummempi hiuksinen tyttö syntynyt päivälleen samaan aikaan ja hiuksien tyyppiä myöten kuin kaksi marjaa kuvia katsellen. 😀 Siksi onkin ollut hauska lukea blogiasi! Positiivinen yllätys ollut sisältökin täällä! Persoonallinen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.11.2015

   onpa hauska kuulla!! 🙂 kiva jos tykkäät! Terkkuja teidän pikkuneidille <3

   Vastaa