Lila

yleinenTags:

Mooi! Yleensä kirjoittelen blogiin aamupäivästä, mutta nyt kaikki aikataulut ovat ihan sekaisin. Yllättävän paljon häiritsee tämä pitkään jatkunut flunssa.

Ajattelin kirjoitella pitkästä aikaa Lilan kuulumisia ja ylipäätään arjesta koiran kanssa. Saimme vuoden alussa uuden kodin sekä pihan. Tämä on ollut niin huippu juttu ajatellen elämää koiran kanssa. Etenkin kun Lila on niin pieni, että sille monesti riittää pelkkä pihalla pyöriminen ja sisällä leikkiminen. Talviaikana se ei tykkää ulkoilla juurikaan pitkiä matkoja, joten omapiha on plussaa.

Lila on luonteeltaan eloisa ja innostuu aina uusista ihmisistä. Lempipuuhanaan se nukkuu tai leikkii.. Lila on myös todella hellyydenkipeä ja työntää pehvansa joka mutkassa syliin. Matilda menee iltaisin puoli kahdeksan-puoli yhdeksän aikaan nukkumaan, joten illat on Lilan aikaa ja silloin hän saa huomiota.

Matilda ja Lila tulevat hyvin juttuun ja tyttö yrittää käskyttää koiraa parhaansa mukaan. Ollaan saatu olla tarkkoja sen suhteen, että Matilda ei pääse koskemaan Lilaan liian kovakouraisesti. Innokkuus on kyllä suurta joka aamu kun Lila nousee pesästään. Saapas nähdä miten Lila suhtautuu uuteen pienokaiseen.. Luulen, että se menee luonnollisesti ja hyvin. Voin vain kuvitella kuinka tärkeä koirasta tulee tytöille, kun se on pyörinyt heidän jaloissaan vauvasta asti. Onneksi chihuahuat elävät usein pitkään ja näin ollen Lila on meidän matkassa vielä vuosikymmenen. Onko teillä lemmikkejä? <3Sara

ps. kannattaa käydä kurkkaamassa mun instaa.. Bangerheadin kilpailun kautta voi voittaa ihania Cleanin tuotteita!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *