äippäloma täältä tullaan

yleinenTags:

Moi! Oon päässyt koneelle ihan liian vähän tällä viikolla. Paljon olisi matskua kamerassa valmiina..tosin enemmän ruokaan, kotiin ja lapsiin liittyen. Vaatekuvauksia on hankaloittanut kollarit/leggarit (jotka on päälläni melkein joka päivä), valoisan ajan minimaalisuus ja muut kiireet. Yritän kuitenkin saada vielä muutamat asukuvat mahan kanssa. 🙂

Nyt homma on kuitenkin niin, että jään pääosin äitiyslomalle, wohoo! (pääosin= freelancerina toimin edelleen ja valikoidusti teen työhommia+ hoidan blogiasioita) Oon superiloinen ja kiitollinen tästä syksystä, vaikka kesällä se tuntuikin hurjalta matkalta. Aika on mennyt niin nopeasti, kun on tehnyt töitä ja haastanut itseään taas ihan uudella tavalla. Onnelliseksi mut on tehnyt myös Matildan päiväkodin aloitus ja kaikki se ilo mitä sieltä on tullut tytön elämään.

Näissä kuvissa mulla on Matildan hoitolaukkuna toimiva laukku longchamp ja se on kulkenut mukanamme alusta asti. Uskomattoman hyvässä kunnossa pysynyt ja ollut kätevä saada vaunuihin roikkumaan. Suosittelen! Laukku mahtuu hyvin myös uusien tuplarattaiden aisaan, joten yhteinen matkamme jatkuu.

Ihanaa viikonlopun alkua! Me juhlitaan äitiyslomaa ja kuuden vuoden yhdessä oloa tänään <3 Paljon rakkautta!<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. s 13.11.2015

  Mulla on sama laukku ja olen kyllä tykännyt 🙂 laadukas ja arkinen, eikä hintakaan ole niin paha että tarvitsisi pahemmin varoa laukkua. Mitkä tuplarattaat muuten päädyitte hankkimaan? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.11.2015

   Sama homma! bugaboot meille nyt tuli, kirjoittelen niistä pian postausta!! 🙂

   Vastaa
 2. Ihanaa äippäloman alkua ja onnellista vuosipäivää! 🙂

  Hienoa, että teillä päiväkodin aloitus on sujunut kivasti ja Matilda on saanut siitä uutta iloa päiviin. Niin kävi myös meillä, vaikka välillä pitkät päivät onkin 2-vuotiaalle aina raskaita ja illat kiukutaan. Mutta ihana on huomata, miten suuri merkitys jo tässä iässä kavereilla on ja kuinka iloisesti hän niistä aina puhuu 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.11.2015

   KIITOS <3
   sama homma meillä, että jos päivät venyy niin illan olotilassa se näkyy. 🙂 Mutta kiva että on touhua ja kavereita!

   Vastaa
 3. Mimmi 13.11.2015

  Ihanaa vuosipäivää teille ja vielä ihanampaa mammalomaa! 🙂 <3 nauti nyt vielä kahdenkeskeisestä ajasta matildan kanssa ja koita latailla akkujakin mahdollisimman paljon ennen vauvan tuloa 🙂 sitä virtaa sitten tarvitsetkin, varsinkin kun on vielä taapero imemässä sitä virtaa pois 😀 ihanaa loppuodotusta, vaikka varmaan sitä vielä moneen kertaan täällä toivottelen ennen h-hetkeä 🙂

  Vastaa
 4. jen 13.11.2015

  Mistä tuo ihana takki on?
  Kiitos innostavasta blogistasi 🙂

  Vastaa
 5. petra 13.11.2015

  mua myös kiinnostaa kuulla ja nähdä teidän tuplarattaat! ihanaa ja rentouttavaa loppuodotusta ja onnea kuusvuotisesta taipaleesta 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.11.2015

   Juu, teen niistä pian postausta! Bugaboot meille tuli 🙂

   Vastaa
 6. Tiina 15.11.2015

  Ihanaa äippälomaa <3

  Vastaa
 7. kaisla 03.08.2016

  Luen näitä vanhoja postauksia koska oon lukenu jo melkei kaikki ja täällä on muutama lukematta olevaa 😀
  Mutta siis sulla on joka kuvassa ihanat vaatteet ja oot niin kaunis <3 <3 <3
  Ostatko sie usein omii vaatteitasi kirppiksiltä (ois kiva saada siitäkin postausta) ? 🙂
  Oliko sulla teininä koulussa ihan perusvaatteet vai kaikki hienoimmat? niiku nykynuoret on alkanut menemään sitä että laittaa parhaimmat uudet vaatteet,hirveesti meikkiä.. sitten se tarkoittaa sitä että munki pitäis samaa vaikken ookkaa niide kaveri ja sit mut otetaan silmätikuksi ja ruvetaan mollaamaan mun vaatteita ja mua jos mulla vaikka on muutamina koulupäivänä ulkohousut kovilla pakkasilla ja kuoma kengät.. Oliko muka ennen koulunkäynnissä tollaista että kiinnitettiin vaan toisten vaatteisiin vai eikös silloin ollut että kaikilla sai olla sellaset vaatteet millaset on eikä toisia kiinnostanut toisten vaatteet.. Mä en aina vaa ymmärrä kaikkia ihmisiä niin oon päättänyt unohtaa sellaset ihmiset pois mun elämästä 🙂

  Vastaa