kodin (vanhat) uutuudet

yleinenTags:

Mooi! Meille on tullut muutama vanha-uusi tulokas kotiin äitini muuton alta. 100% laadukas villamatto, sekä sympaattiset pienet tuolit.

Matto on ollut äidilläni eteisesessä, mutta kengillä siinä on kävelty harvakseltaan. Tämän johdosta matto on kuin uuden veroinen. Toki laadukas matto kestää myös kengillä kävelyn, mutta ehkä Suomen rapakelissä se olisi kuitenkin enemmän elämää nähnyt jos kengät olisi astelleet siinä päivittäin. Matto päätyi meidän keittiöön johon se sopii mielestäni todella hyvin. Saas nähdä onko joulun jälkeen fiilis enää sama ja alanko vierastamaan punaista mattoa osana sisustusta. Tällä hetkellä kuitenkin nautin matosta ja sen tuomasta lämmöstä. Kyllä sen jalallekkin tuntee, kun on paksu villamatto kyseessä.

Pienet tuolit sen sijaan ovat tuttuja lapsuudestani. Ne ovat juuri sopivan kokoiset niin, että Matilda pystyy istumaan tuolilla siinä missä tarvittaessa aikuinenkin. Tuolit ovat lisäksi äärettömän vankat ja vakaat, joten neiti voi huoletta kiipeillä istumaan ja minä voin huoletta rojahtaa istumaan. 😀 Tuolien kellastunut ulkonäkö ja rapistunut pinta kuitenkin saa minut entisöimään ne. Mietin ensin tarkoin millaiset tuoleista haluan. Kaikkein parasta tuoleissa on lukuisat muistot siitä, kun istuimme pikkuveljeni kanssa sohvapöydän ääressä herkku iltapalalla.  Sanoinkin äidille, että en missään nimessä voisi laitaa tuoleja kiertoon. Toivottavasti meidänkin neideille syntyy näistä tuoleista paljon hyviä muistoja.

Kotiimme saapui myös tulevaa vauvaa varten korisänky, missä myös Matilda nukkui vauva-aikansa. Samaisessa sängyssä on nukkunut äitini sisaruksineen, sekä minä ja mun sisarukset. En ole saanut sänkyä vielä sen kummemmin valmisteltua (puuttuu esimerkiksi märänestolakana), joten kuvailen sen teille sitten valmiina.

Leppoisaa sunnuntaita <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *