joko uutta ?

yleinenTags:

Heippa! Mä muistan tarkasti, kun ostin tämän kyseisen takin. Oli syksy 2009 ja olin juuri aloittamassa Salkkareissa näyttelijänä. Takki maksoi 119e ja en ollut koskaan ostanut mitään niin kallista vaatekappaletta. Onneksi satsasin takkiin, koska se on ollut päälläni nyt melkein seitsemän talvea. Takki on uskomattoman hyvässä kunnossa siihen nähden miten kovassa käytössä se on ollut. Sisävuori tosin prakailee sieltä täältä ja se ei tietysti ole kiva homma. Tämän talven jälkeen pakkaan takin pois ja ostan uuden villakangastakin aleista, jos vain millään löydän jonkun sopivan. Toivottavasti onnistuisin tekemään yhtä hyvän hankinnan, kuin tämän takin kohdalla kuusi vuotta sitten.

Toinen hankinta on maiharit. Kuvissa näkyvät kengät on osetettu syksyllä 2012 ja nekin ovat olleet todella kovassa käytössä. Vetskarit on vaihdettu molempiin kenkiin, joten enää en lähde maksamaan 40e per kenkä vetoketjuista. Ikävä homma, että vetskarit ovat taas alkaneet reistailemaan. Aleista olisi siis tarkoitus hamstrata myös laadukkaat nahkamaiharit.

Aleja odottelen nimenomaan sen takia, että turha maksaa täyttä hintaa ennen joulua. Vartaloni koko ei myöskään ole nyt normaalissa tilassa, joten on kiva päästä testailemaan takkeja ilman mahaa ja kenkiä ilman turvotuksia. Pyrin pikku hiljaa siihen, että kaikki ostamani vaatteet olisi laadukkaita ja mietittyjä. Etenkin takit, kengät ja laukut. Kausivaatteita on kiva ostella trendejen mukaan ja yhdistellä vielä vuosienkin jälkeen keskenään. Jonkin näköinen karsinta täytyy kuitenkin taas vaatekaapissani käydä. Siivootteko te usein vaatekaappeja ja karsitteko käyttämättömiä/vanhoja pois? Tänään olisi luvassa ruuanlaittoa kotosalla ja tavaroiden siivoilua. Pitäisi myös haravoida piha viimesistä lehdistä, ettei ne jää muhimaan lumen alle.. mikäli viikonloppuna oikeasti tulisi lunta 🙂 !? <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Henriikka 16.11.2015

  Mä siivoon mun vaatekaappia melko harvoin. Sillon yleensä ku huomaan et sielt ei enää meinaa löytää jotain tiettyy vaatetta kovin helposti vaa aina täytyy tyhjentää melkee koko kaappi et sielt löytää jonkun yhen paidan. Mä aina meinaan et pidän vaatekaapin siistinä mut aina joskus on vaan niin väsynyt ettei jaksa ruveta viikkaa niit vaatteit sinne kaappii ja sitte ne vaa tunkee sinne ja sitte on jo sotku valmis. Mut sillon ku siivoon ni katon just kaikki pienet tai semmoset vaatteet mitä en kaytä ni pois ja sitte annan mun pikkusiskojen valita niist ne mitä ne haluu ja loput menee sitte punaselle ristille. Meillä noi vaatteet kiertää just tollee et mun vaatteit annetaa mun pikkusiskoille ja sitte mä saan aika useesti mun tädin vanhoja vaatteita. Harvemin tulee ostettuaki uusii vaatteit ku ne mun tädin vanhat on niin hyvä kuntosia ja just sellasii mistä tykkään 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.11.2015

   kuulostaa tutulta 🙂 Ihanaa jos tädiltä saat just sulle sopivia vaatteita! Kätevää!!

   Vastaa
 2. petra 16.11.2015

  jos ottaisin kaapistani kaikki yli 5 vuotta vanhat vaatteet pois mulle jäisi kaksi hupparia, kollarit, muutama trikoopaita ja 4 farkut 😀 Tpaitoja nolla, alusvaatteita ja sukkia ei melkein yhtään niitäkään 😀 onneksi tapasin mieheni kolmevuotta sitten ja hän on uudistanut mun vaatekaappini sisältöä 😀

  oman kaappini kävin läpi syyskuussa kun vaihdoin mun ja tytön kaapit päikseen, mut tytön kaappi jäi tekemättä, nyt pitäisi raivata pienet pois ja tilaa isommille kun tajuttiin että seuraavaa kokoa meillä ei taidakaan olla valmiina juuri lainkaan 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.11.2015

   🙂 ihanaa miten sun vaatteet on uudistuneet.. mäki sain yllättävän paljon heitettyä kiertoon!

   Vastaa
 3. Laura 17.11.2015

  Sulla on kyllä niin ihana tyyli, love it! Saan täältä sun blogista jatkuvasti vinkkejä tähän omaan tyyliin 🙂 Nyt himoitsen tota longchampin olkalaukkua itselleni koululaukuksi! Mun mielestä on hienoa, että tykkäät satsata laatuun ja sitten niillä vaatteilla tosissaan pärjää hyvin useammankin vuoden. Yritän itsekin toimia näin ja sinne suuntaan ollaan hyvää vauhtia menossa. Kiitos taas kivasta postauksesta! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.11.2015

   ihana kuulla 🙂 Joo, kyllä se monesti niin on että laatu kestää.. ei tietenkään aina 🙂 Kivaa kouluviikkoa!

   Vastaa
 4. Lotta 17.11.2015

  Itse kyllä tulee liian harvoin siivottua/karsittua vaatekaapin sisältöä…viimeksi tein sen puolisen vuotta sitten, kun muutin porukoilta virallisesti poikaystävän luokse, nyt vaatekaappi tursuaa taas jonkinmoista vaatetta, enkä rehellisesti sanottuna edes muista mitä kaikkea sieltä löytyy…Hups:D Ehkä pitäis ennen joulua siivota niin voi sitten joulun jälkeisistä aleista ostaa lisää 😉 Mulla on myös sama homma että yritän panostaa laatuun nimenomaan takeissa,laukuissa ja kengissä!
  Ihanaa äippälomaa sulle muuten! <3 Millonka se laskettu aika olikaan? 🙂 Mites onko nimiongelmat jo helpottaneet?:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.11.2015

   Sama homma täällä vaatekaapin suhteen 😀
   la on vuodenvaihteessa.. alkaa käymään aika vähiin 🙂 Ja nimiä on nyt 2 vahvaa ehdokasta.
   Kivaa viikkoa <3

   Vastaa