what did I really wear ?

yleinenTags:

Moi! Tässä muutama kuva viime viikolta, kun oltiin lähdössä Mikon vanhemmille syömään. Vedin vielä viime tipassa farkut jalasta ja vaihdoin monta astetta mukavempiin kollareihin. Ajattelin, että asukuvat saavat jäädä, mutta miksi? Eihän tää mun blogi ole millään lailla muotilehtien jäljitelmää ja ainakin itseäni kiinnostaa mitä ihmisillä todella on päällä. Varmaan aika moni meistä osaa stailata itsensä kivan näköisesti, mutta eri juttu on se miten todella arjessa pukeutuu. Toki osa porukasta näyttää upealta päästä varpaisiin aina, mutta itse en kyllä lukeudu niihin ihmisiin. Välillä naureskelen kauppatyylilleni. Mukavaa, mukavaa, mukavaa..ja käytännöllistä! Nooh, kukaan ei varmaan sen suuremmin inspiroidu kuvistani, mutta kollareista täytyy sen verran sanoa, että ne ovat olleet värinsä osalta kiva piristys kollarikokoelmaan.

Pärjäsin tämän reissun hyvin ilman takkia, koska oltiin autolla liikenteessä. Mietin myös tänään, että eipähän neiti tarvinnut kertaakaan toppahaalri settiä päiväkodissa ollessaan. Ensi viikko on tytön viimeinen tarhaviikko, joten tuskin tarvitsee pakkasvaatteita kaivaa esille. Keväällä ostin hikihatussa toppahaaria ja kaiken maailman lämpövermeitä tulevaa syksyä ja minin päiväkotia ajatellen. Tosiasiassa tori.fi:sta hankitut 5e kurikset ovat olleet paljon kovemmassa huudossa.

Tänään vain lepoa, ihanaa viikonloppua <3Sara

ps. huomatkaa Matildan vauvanukke, joka kulkee melkein kaikkialle mukana. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Cami 21.11.2015

  Voi noi Matildan vaatteet on aina niin suloisia 🙂

  Vastaa
 2. Laura 21.11.2015

  Ite tykkään ainakin kattella paljon ihan niitä arkiasuja. Jotkut asut antaa enemmän inspiraatiota ja jotkut vähemmän, mutta niistä arkiasuista välittyy aina parhaiten se realistinen kuva bloggaajan elämästää. Tietty jokanen tykkää mistä tykkää, mut mä mielummin katon ihan asujenkin puolesta niitä todenmukasia arkiasuja kun kiiltokuvapintaa 🙂 Sitä paitsi kyllähän sitä itekin pukeutuu 90% ajasta tavallisiin ja mukaviin arkivaatteisiin, joten niihinhän sitä inspistä just kaipaakin!

  Vastaa
 3. oona 21.11.2015

  Moikka Sara! Sulla on todella kiva blogi ja käyn päivittäin katsomassa onko tullut uutta postausta.
  Haluaisin kuitenkin auttaa sinua ja tehdä pienen korjauksen uusimman postaukesti otsikkoon.
  Sulla on siinä virhe :/ Lause menee joko näin ” what did i really wear” koska siinä on jo mennyt muoto DID, niin silloin sanaa wore ei voi käyttää, koska silloin lauseessa on tuplasti mennyt muoto. Voit myös käyttää lausetta wore sanalla näin ”what i really wore”.
  Toivottavasti tästä on apua 🙂
  Tsemppiä jatkoon!

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.11.2015

   huoh 😀 olin liian aikaisin taas kirjoittelemassa, silmät ristissä 😀 kiitos <3

   Vastaa
 4. Alina 21.11.2015

  Lueskelin sun blogia ja mien että mikä tuo sun kamerasi on. Jossain postauksessa kerroit, että se on Olympuksen minijärkkäri, mut oisin kiinnostunut mikä malli jne.? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.11.2015

   hei joo! 🙂 Voisin tehdä oman postauksen asiasta pian!

   Vastaa
 5. veera 24.11.2015

  Nuo Matildan vaatteet ovat aina niin ihania:) hyvää viikkoa Sara sulle<33

  Vastaa