lovely bunny

yleinenTags:

Heippa! Sain aivan ihanan lahjan eräältä kolleegalta äippärille lähtiessä. Nyt oon fiilistellyt sitä ja alkanutta äitiyslomaa. Oon levännyt paljon ja nukkunut pitkiä yöunia. Matildaa odottaessa muistan, että raskauden loppuvaiheessa yöunet eivät samalla tavalla maistuneet.. Tuntui, että hormoonit pitivät osaltaan hereillä ja valvetilassa. Kenties valmistaakseen vauvan saantiin ja yösyöttöihin. Nyt yritänkin kerätä mahdollisimman paljon lepoa ja voimia tulevaa varten. Matildan kanssa selvisimme kyllä todella hyvin nukkumisen suhteen, että en kyllä edes tiedä mistä puhun jos ajattelen yöheräämisiämme. Kuitenkin jokainen lapsi on erilainen ja pianhan se nähdään miten uusi pienokainen nukkuu yönsä.

Olen myös alkanut pikku hiljaa purkaamaan listaani, jonka tein muutama viikko sitten. Kokosin siihen kaikki hommat mitkä toivon tehtäväksi ennen vauvan syntymää. Kaikkea pientä ja vähän isompaa hommaa on vielä edessä. Puuhaaminen tuntuu kuitenkin tosi kivalle ja kalenteri näyttää yllättävän täydelle loppu vuoteen asti. Tosin kyseessä on lähinnä perheen ja ystävien kanssa sovittuja tapaamisia ja menoja joita voin muokata jaksamiseni suhteen.

Loppuviikosta mulla on neuvolalääkäri ja voisin sitten kirjotella tarkemmin raskausasioista. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille. Me lähdetään illasta katsastamaan avattua joulukatua. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Tytti 24.11.2015

  Heippa! Aina avaudutaan ja puhutaan huonosti nukkuvista lapsista, sellainen 2vuotias meilläkin asustaa.. Niin kiinnostaisi tietää miten hyvin nukkuva vauva nukkuu? 😀 en osaa edes kuvitella! Miten siis teidän matildan unet ovat menneet ja menevät?

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.11.2015

   Niin totta.. Sellainen käsitys mullakin on, että ollaan päästy helpolla. Syntymästä asti M otti 4-6h pätkiä yöunissa ja 5-6kk nukahti itse sänkyyn illalla ja alkoi nukkua välillä täysiä öitä. Vuoden ikäisestä asti M on nukkunut yössä 10-11h ilman heräilyjä. Tietenkin jos on kipee tms niin saattaa vaikuttaa uniin. Yritetään totuttaa myös tuleva vauva nukahtamaan itse, mutta saapas nähdä 😀 Se että lasta ei tarvitse nukuttaa illalla jättää niin paljon omaa aikaa illalle. 🙂 tietysti kukin tavallaan ja niin että sopii omalle perheelle <3

   Vastaa