comfy

yleinenTags:

Heippa! Tässä asua viikonlopulta, kun pukeuduin mukavasti. Boyfriend farkut ovat äitiysmallia ja hyvin väljää sellaista. Todella miellyttävät päällä ja voittaa mukavuudellaan melkeinpä legginssit. Iso lämmin neule, lenkkarit ja kaulahuivi. Kasvoille sipaisin vain luotto kasvovoiteet ja annoin ihon hengittää koko päivän. Voisinkin huomenna kirjoitella teille mun kasvojenhoidosta ja tämän hetken luottotuotteista.

Onko teillä jotain toiveita joulukuun postauksista. Voisin tehdä jotain joulukalenteri tyyppistä, missä postaisin joka päivä jotakin jouluista. Toki jaan niitä perus arki fiiliksiä ja kuvia, mutta voisin jyvittää sinne myös joulua. Vai tuleeko sitä kaikista tuuteista? Itse en nyt millään kyllästy tähän vuodenaikaan, vaan nautin todella paljon siitä lämmöstä minkä joulunaika tuo. Lahjavinkkejä, ruokavinkkejä ja koristeluhommia voisin kehitellä teille. Ootte parhaita. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. mmndi 25.11.2015

  Voi että tuo maha on niin kaunis ! 🙂
  Toi kalenteri juttu vois olla kiva. Just niitä lahjavinkkejä, jotain joulu leipomisia mitä tykkäät tehdä, koristelut ja perinteet..
  Tämmöiset arkiset jutut ja tavat on kiva kun kirjoittelet blogissa, koska nehän ne on varmasti sitä ”kaikkien arkea” jota on kiva kuulla aina välillä, että samanlaista se arki on lähes kaikilla.. Eikä niinkään juuri sitä blogi elämää erikseen.. niinkuin aikaisemmassa postauksessa asukuvia miettien kerroitkin :).
  Vauva juttuja on myös ihana lukea, ja nyt se varmasti sullakin on yhä enemmän mielessä synnytyksen lähestyessä.. Joko siellä on kaikki valmiina pientä varten :)?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.11.2015

   Totta 🙂 Kiitos vinkeistä ja mukavaa että sisältö täällä blogissa miellyttää <3 postailen pian taas vauva-asiaa!

   Vastaa
 2. Sarkkukai 25.11.2015

  Samaa mieltä edellisen kanssa, oot aina niin kauniina ja erityisesti raskausmasun kanssa. 🙂 Minäkin tykkäisin kovasti tuosta ”joulukalenteri” ajatuksesta!

  Vastaa
 3. Eeva 25.11.2015

  Joulupostaukset kuulostaa hyvältä ja omaperäiseltä, en ole mistään tainnut lukea monia jouluun liittyviä postauksia 🙂 jouluperinteistäsi/-nne olisi ainakin mukava kuulla ja siitä miten valitsette lahjat toisillenne ja matildalle.

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.11.2015

   kiitos ehdotuksista 🙂 voisin hyvin kirjoittaa noista. Kivaa viikonloppua <3

   Vastaa
 4. veera 25.11.2015

  Joulupostaukset kuulostaa tosi hyvältä:) ja tuo sun masu on niin ihanan näköinen, sopii niin hyvin myös tohon sun asusteeseen<33 ihanaa loppuviikkoa Sara<3 pus.

  Vastaa
 5. Jensku 25.11.2015

  Oon joskus ennenkin kommentoinut tänne ja nyt halusin taas kirjoittaa,heh 🙂 Sulla on tosi kiva blogi! Ihanan rento ja lämminhenkinen! On kiva lukea teidän normaali arjesta lapsiperheenä,asu postauksista ja ruoka postaukset on myös kivoja. Joulukalenteri kuullostaa kivalta! Myös ”meidän päivä” postaukset on kiva lukea.Lisäksi olisi hauska lukea miten teillä hoidetaan kotityöt ja siivoukset,kuka tekee,mitä tekee ja miten usein 🙂
  Hyvää loppuodotusta! 🙂

  Vastaa
 6. Jenna 01.12.2015

  Voi että! Näistä kuvista vasta huomaan kuinka toi masu on alkanut kasvamaan ! Olet niin luonnon kaunis <3 ihanaa loppu odotus aikaa sinne ! Luen suurella lämmöllä kaikkea mitä kirjoitat 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.12.2015

   Voi kiitos <3 ihana kuulla! ps..juu kyllä tosiaan mahalla jo kokoa 😀

   Vastaa