onnellista haikeutta

yleinenTags:

Moi!

Eilen meillä oli hulinapäivä, kun olin aamulla neuvolalääkärissä, ostettiin uusi auto, haettiin tyttö viimeisen kerran päiväkodista ja leivottiin tämän päivän pikkujouluja varten.

Vauvalla on mahassa kaikki loistavasti ja mitat+raskauden eteneminen on suht samassa vauhdissa Matildan odotuksen kanssa. Tosin vähän enemmän kolotuksia ja vaivoja on ilmaantunut, mutta onneksi kotona touhuileva neiti pitää huolen siitä että ajatukset eivät jumiudu. Ajattelin Matildaa odottaessa, että on ihan parasta saada kevätvauva (ja niin kyllä oli), mutta on tämäkin vuodenaika ihana. Loppuvuosi menee niin nopeasti kaikkien juhlien ja pyhien kanssa. Tammikuuhun juhlapyhät loppuu ja ihmiset rientävät kiireisiin. Vuoden alku imaisee monet mukanaan, kun työt ja koulut jatkuvat. Silloin saadaan rauhassa oleilla kotona ja nauttia siitä pienestä, joka on pieni vain hetken.

Nauroin päiväkodista Matildaa hakiessa, että ensimmäiset kerrat kun hän jäi sinne en saanut itkua loppumaan. Nyt tämän viimeisen viikon ajan mieli on ollut haikea ja itkuhan siinä tuli kun piti hyvästellä hoitajat ja ystävät. En olisi koskaan uskonut kuinka ihana ja positiivinen kokemus päiväkodissa olo olisi Matildalle ja koko perheellemme.. Niin lämmin, välittävä ja ammattitaitoinen henkilökunta. Paljon pähkäilimme sitä asiaa, että pitäisikö tarhapaikka pitää muutamana päivänä viikossa. Kuitenkin haluan, että olen täysin vapaa liikumaan ja touhuamaan lasten kanssa, ilman että täytyy miettiä päiväkotiin menoa. Matilda on myös vielä niin pieni, että uskon hänen jaksavan hyvin kotosalla. Ollaan ajateltu jotain kerhoa hänelle keväällä tai ensi syksynä, kunhan saadaan ensin arki rullaamaan kahden pienen kanssa.

Tänään vietetään pikkujoulua perheeni kanssa ja suuressa osassa on joulutunnelma ja herkut. Jokainen tuo jotakin ja pöytä on koreana. Mä vien piparkakkujäädykettä ja porotahnaa ruisnappien kera. Vinkkailen pian noista reseptiä. Kivaa viikonloppua. <3Sara

kuvituksena Lila, joka ei paljon stressaa mistään.. täytyy ottaa mallia 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *