silkkipaita 2.

yleinen

Moikka! Silkkipaita on ihanan väljä ja kevyt päällä. Se ei mene läheskään kiinni, mutta ajaa asiansa myös avonaisena. Kultaisen korun löysin, kun siivosin vanhoja korujani pois. Päädyin kokeilemaan sitä raskausmahan kanssa ja yllätyin siitä miten kivasti se korostaa mahaa ja istuu vatsan päälle. Kyse ei ole mistään raskauskorusta, joten siihen nähden oikein toimiva. Monta vuotta vanhat saappaat ovat olleet ihana piristys vaatetukseen. Nämä kyseiset vagabondin saappaat olivat lempparini muutaman talven, mutta sitten ne lerpsahti ja laitoin ne pois. Muistin saappaat yhtenä päivänä ja toivoin löytäväni ne varastosta. Olin säästänyt ne ja ai että miten hyvin ne istuukaan turvonneiden jalkojen kanssa. 😀 ei lörpsähdä eikä valu alas päin lainkaan! Luulen, että tämän talven jälkeen saappaat joutavat pois, mutta sainpas kiskottua niistä vielä yhden lisävuoden.

Terkkuja kaikille! Täällä totutellaan pikkuisen kanssa joulukalenteriin joka ihmetyttää seinällä. Harmi kun saa avata vain yhden luukun per päivä. 😀 <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. Frida 02.12.2015

    Voisitko tehdä postauksen joulukalenterista? 🙂

    Vastaa
  2. Niinu 03.12.2015

    Upee asu! Vau ! 🙂

    Vastaa