paketointi 3.

yleinenTags:

Heippa!

Valkkasin tämän vuoden pakettitarvikkeet muutama viikko takaperin ja tänään olisi tarkoitus paketoida loput lahjat valmiiksi. Olen paketoinut pikku hiljaa, mutta nyt alkaa olla kaikki hankinnat tehtynä. Lahjoja hankimme tänä jouluna (kuten edellisenä) vain lapsille. Lasten ilo ja jännitys tekee joulusta entistä ihananpaa. Voi muistaa sen kutkuttavan tunteen, mikä itsellä lapsena oli. Nyt sitä saa seurata oman lapsen ja lähimmäisten lasten kasvoilta.

Paketoin pahvinvärisellä paperilla, mikä on mielestäni ympäri vuoden aivan ihana paperi. Perinteisen jouluisia paketit eivät ole, mutta mielestäni niistä tuli kuitenkin nättejä. Usein olen yhdistänyt pahvin kullan värin, mutta tänä vuonna mennään vähän raikkaammalla eli valkoisella. Numerokortit löysin ikeasta ja niitä myös siskoni hamstrasi paketointia varten. Sellofaania käytän joulutervehdyksiin, mitkä viedään jouluvietto paikkoihin.

Täällä aamupäivä vietetään yllättävän terapeuttisesti eli paketoidessa. Muutama leikkikaveri on tulossa Matildalle kylään ja minulle vuorostaan kaveri kahville. Kivaa päivää teille! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. m.h. 03.12.2015

    Täällä paketoitiin samallalailla suurin osa paketeista tai samanlainen paperi ja nauha, pakettikortteja harmi vaan ei ollu:D osassa paketissa oli punasta nauhaa ja lasten paketit meni ikean joulukuusi paperiin..

    Vastaa