Lasten pikkujoulut 8.

yleinenTags:

Heippa!

Eräs lukijani kysyi, että järkkäämmekö lasten pikkujouluja kun lähipiirissämme on niin paljon pikkusia. En ollut koskaan kuullut tällaisesta ja rakastuin ideaan aivan täysin. Miten ihanaa olisi järkätä lasten pikkujoulut. Mietittiin, että josko järkättäisiin juhlat, mutta päädyimme siirtää ne ensi vuoteen. Iso osa vauvoja on vielä mahassa, joten joukkomme kasvaa ensi vuoteen paljon. Silloin tunnelmaa varmasti riittääkin, kun lapsia on liuta. Olisi mahtavaa tehdä tästä lasten pikkujoulusta joka vuotinen perinne.

Lasten pikkujoulujen siirtyessä ensi jouluun, päätettiin kavereiden kanssa kokoontua meille porukalla ennen joulua. Löydettiin päivä joka sopii melkein kaikille ja päästään hetkeksi rauhoittumaan porukalla ennen joulua ja vuoden vaihdetta. Vauvoja tiputtelee porukkaamme hyvään tahtiin, joten rauhaisa meno sopii varmasti suurimmalle osalle enemmän kuin hyvin.

Onko teillä paljon tiedossa pikkujouluja? <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. anu 08.12.2015

  me oltiin just eilen 8kk poikani kanssa vauvakerhon pikkujouluissa:) vauvoilla oli kaikilla jotain jouluista päällä ja äitien kesken pidimme nyyttärit!

  Vastaa
 2. Eltsu 08.12.2015

  Ei oo mitään suunnitelmissa, koska lahjatkin vielä hankkimatta koska viime viikko meni kuumeessa ja nyt meni polvi, et tälläistä ihanaa luksusta tähän joulukuun alkuun.

  Toivottavasti joulukuu on teille paljon suotuisampi kuin minulle, joten hyvää joulua!

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.12.2015

   voi ääh. 🙁 Toivotaan että onni kääntyy siellä <33 pikaista paranemista polvelle!

   Vastaa
 3. Minttu 08.12.2015

  Hei,
  Täällä on nyt muutama joulu vietetty lasten pikkujouluja, kun kaveriporukkaan kaikille on tupsahdellut pienokaisia. Perinteisesti on kokoonnuttu aina meille ja nyyttärimeiningillä. Tällä kertaa ajattelin keittää riisipuuroa ja leipoa torttuja, niin siinä on jo tarpeeksi syömistä ja aikaa jää muuhunkin 🙂 Joulupukki on käynyt ja lapset on saaneet lahjan. Muuten mukavaa leikkiä ja yhdessäoloa, ei sen enempää! Lapset saa leikkiä keskenään ja me aikuiset tavata toisia. Aikamoinen hulina kyllä on aina ollut, ja nyt varmasti vielä isompi kuin viime jouluna!
  Hyvää joulun ja vauvan odotusta! Meilläkin kaksi vuotta sitten jännättiin kumman vuoden puolella poika syntyy.
  t. Minttu

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2015

   Kuulostaa ihan mahtavalta <3 Meidänkin täytyy kyllä luoda tällainen perinne!
   Hehee, no sitten tiedät tunteen mikä täällä tällä hetkellä on 🙂
   Ihanaa joulun odotusta myös teidän perheelle!

   Vastaa