red lips 9.

yleinenTags:

Heippa!

Oon viime viikkoina postannut ihonhoidosta ja pohjameikistä.. nyt jatkan vielä itse meikistä. Alkuraskaudessa en jaksanut meikata juuri ollenkaan ja kadotin täysin kaiken innon siitä. Olen aina tykännyt meikkailla ja kokeilla erilaisia juttuja, mutta huono olo vei täysin voimat siitä hommasta. Viimeisten kuukausien aikana olen löytänyt meikit uudestaan ja mielelläni sipaisen kasvoille jotain aamuisin. Piristää yllättävän paljon, muuten niin turvonnutta ja raskasta oloa (no eipähän odotusta ole enää kauaa).

Mielestäni mulle ei sovi vahva silmämeikki näin raskausaikana. Jotenkin se tuntuu liian tummalta ja ei niin freshiltä. Muuten kyllä tykkään kaikista smokey eyes jutuista ja tumman ruskeista sävyistä. Kuitenkin tällä hetkellä paras fiilis tulee kevyestä silmämeikistä ja raikkaista huulista. Olen yrittänyt etsiä jouluksi täydellistä huulipunasävyä, mutta en ole tässä vielä onnistunut. Kuvissa näkyvä väri on kynän ja huulipunan yhteistuotos ja taittaa mielestäni vähän liikaa vadelmaan. Täytyisi mennä valkkaamaan huulipuna ammattilaisen avustuksella ja ajan kanssa, niin saisin varmasti sen täydellisen punaisen joulun viettoon. Riehakas taapero meikkien osto hetkellä saa vain tekemään nopean päätöksen, jolloin tuotteen värin valinta saattaa mennä metsään. 😀 Onko kellään huulipuna vinkkejä? Ite tykkään jos puna on rasvainen, eikä kovin kuiva.

Kivaa päivää kaikille! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Hanna 09.12.2015

  Ehdottomasti parhaita huulipunia mun mielestä myy MAC. Huulipunan kun laittaa aamulla, niin sitä ei oikeastaan tarvitse pahemmin lisäillä ollenkaan. Ostin heiltä samalla primerin, joka tuo kosteutta huulille, huultenrajauskynän, hieman kuivan huulipunan ja päälle saatan sipaista jotain huulirasvaa/kiiltoa, toimii! Toki tuotteet eivät ole ilmaisia, mutta itse olen kovin tykännyt 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2015

   Macista oon kuullut kyllä pelkkää hyvää 🙂 Kiitos vinkistä!!

   Vastaa
 2. :) 09.12.2015

  Itse suosittelisin esimerkiksi Kicksistä saatavia Viva la vida huulipunia. Ne eivät ole kuivia vaan näyttää rasvaiselta ja tuntuu huulissa samalta kuin huulirasva mielestäni!:) Hyvää joulun odotusta koko perheelle

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2015

   Okei 🙂 Kiitos vinkistä! En ole kuullut tuosta merkistä, niin pitää ehdottomasti tutustua 🙂

   Vastaa
 3. Ansku 09.12.2015

  Moi Sara!
  Toki kalliimmilla luksusmerkeillä löytyy upeita rasvaisempia punia, mutta suosittelisin kokeilemaan Kicksissä myytäviä Viva La Divan huulipunia, ovat rasvaisia ja pysyy huulilla erittäin hyvin! Joukosta löytyy ihania joulunpunaisia sävyjä. Ja on edullisia 🙂
  T. Kosmetiikkamyyjä

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2015

   Kiitti vinkistä! 🙂 menee ehdottomasti testiin, kun ei ole ennestään tuttu 🙂 ps. edullisuus toki plussaa, kun kausiväri on hakusessa!

   Vastaa
 4. Henna 10.12.2015

  Konsultoin Avonissa ja siellä on hyvä huulipuna valikoima, sekä edullista ja laadukasta! http://www.avon.fi/PRSuite/pr_home_page.page

  Vastaa
 5. Jessy 14.12.2015

  Mui Sara! Oot niin kaunis. ♥ Oot oikeesti mun lempi näyttelijä salkkareista! 🙂

  Vastaa