kehto

yleinenTags:

Moikka!

Kirjoitin viime viikolla teille siitä kuinka kehto odottaa pedattuna pienokaista. Muutama paketti on vallannut sängyn, mutta ne siiryy siitä pian joulun tullessa. Tämä kyseinen kehto oli meillä myös Matildan ensimmäiset 4kk ja neiti viihtyi siinä hyvin. Olen itse nukkunut tässä sängyssä sekä kaikki sisarukseni. Myös äitini sekä hänen sisaruksensa ovat nukkuneet ensihetkensä tässä samaisessa kehdossa. Tunnelmaa ja tunnearvoa kehdolta löytyy siis hyvin paljon. Kehto on mukavan vankka, joten Matilda ei saa vedettyä sitä kumoon (ainakaan toivottavasti). Pienet pyörät myös helpottavat elämää ja sänkyä pystyy siirtelemään helposti makkarista olohuoneeseen. Laidat ovat erkonomisen matalat, jotta yösyöttö ja syliin otto sängystä onnistuu helposti. Toki kehdon käyttöikä ei ole kovinkaan pitkä, mutta vauvasta riippuen siinä voi varmasti olla sen 4-6kk.

Olen mielestäni jaksanut tosi hyvin malttaa tämän raskauden kanssa ja ajatus siitä että pienokainen tulee sitten kun on valmis on ollut vallitseva. Nyt kuitenkin, kun konkreettiset asiat alkaa muuttumaan kotonamme en malttaisi enää millään odottaa. Nooh, pian hän on täällä. Ihanaa on se, että ei tarvitse jännittää josko synnytys alkaa liian aikaisin. Se ei ole enää mahdollista, koska turvallisilla vesillä ollaan viikkojen suhteen. Lupailin joulujuttuja joulukuulle ja niitä on tulossa. Tämä menee nyt väkisinkin vauvahömppään, kun vauvahuuruissa rustailee. 😀 Tämä ei mitä luultavimmin laannu vauvan synnyttyä, mutta lupaan tuottaa myös muunlaista sisältöä. Terkkuja kaikille! <3Sara

ps. uusimmassa kaksplus lehdessä on meistä sivun juttu 🙂 Sain juuri lehden postissa, niin en ole ehtinyt lukemaan muita juttuja.. Vinkkinä kuitenkin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Tiina 10.12.2015

  Ihana peti pienelle! <3

  Vastaa
 2. Annina 10.12.2015

  Onko tuo Ikean possu? Ja mikä ihastuttava kehto 🙂

  Vastaa
 3. Sonkku 10.12.2015

  Moikka,

  Olisi hauska tietää onko tämä masuvauva ollut saman tyyppinen vai erilainen kuin Matilda mahassa ollessaan :)?
  Liikkuuko paljon vai vähän ? mihin aikaan ? minkälaisia liikkeitä ?
  Onnellista loppu odotusta :)!

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2015

   Heippa <3 Juu voisin kirjoitella asiasta seuraavassa raskauspostauksessa 🙂 Kiitos paljon! Ihanaa joulun odotusta!

   Vastaa
 4. Cami 10.12.2015

  Mä niin tykkään noista vanhoista kehdoista <3 Meil oli esikoisen ensisänkynä myös, mut en muista yhtään mikä sen sängyn kohtalo on. Ois ollut ihana saada se tälle tulevallekkin, mut nyt tyydytään pinnasänkyyn. Ei viitti ihan uutenakaan enää ostaa vaikka nekin on tosi nättejä, mut just ku ne menee kuitenkin vaan niin hetken 🙂 Hyvää loppuodostusta täältäkin! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.12.2015

   Totta 🙂 Pinnasänky ajaa asian onneksi ihan samalla lailla 🙂
   Kiitos <3

   Vastaa
 5. Sarkkukai 10.12.2015

  Tosi ihana tuo vanha kehto, itsekin oon ensimmäiset vauvakuukauteni nukkunut samantapaisessa. Harmi kun ei ole siitä enää seuraavalle sukupolvelle… Itsekin pitäisi vauvan vuode laitella vihdoin valmiiksi, täälläkin raskaus jo 37 viikolla joten ei ole enää pitkä aika odottavalla! Kivaa joulun odotusta <3

  Vastaa
 6. Jen 14.12.2015

  Koska pienen laskettu aika on?:) ihanaa joulunodotusta koko perheelle!

  Vastaa